Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΙ ΗΠΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ 36 ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΥΨΟΥΣ $12 ΔΙΣ.

Πέμπτη, 15 Ιουνίου, 2017

Παρά τις κατηγορίες οι ΗΠΑ πουλάνε στο Κατάρ 36 μαχητικά ύψους $12 δισ.
Η συμφωνία υπογράφηκε παρά το γεγονός ότι το Κατάρ έχει δεχτεί κριτική από τον 
πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, που υποστήριξε πως το εμιράτο ενισχύει την τρομοκρατία. 
Το υπουργείο Αμυνας του Κατάρ ανακοίνωσε ότι το εμιράτο υπέγραψε συμφωνία ύψους 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων με τις ΗΠΑ για την αγορά μαχητικών αεροσκαφών F-15.

Η συμφωνία υπογράφηκε παρά το γεγονός ότι το Κατάρ έχει δεχτεί κριτική από τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, που υποστήριξε πως το εμιράτο ενισχύει την τρομοκρατία.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την αγορά 36 μαχητικών αεροσκαφών, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ενώ η υλοποίησή της θα αυξήσει την επιχειρησιακή διαλειτουργικότητα μεταξύ των ΗΠΑ και του Κατάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του αμερικανικού Πενταγώνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου