Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

ΚΛΕΙΣΤΑ 3 ΣΤΑ 10 ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τετάρτη, 14 Ιουνίου, 2017

Κλειστά 3 στα 10 εμπορικά καταστήματα στην Αθήνα

Παραμένουν κλειστά τρία στα δέκα εμπορικά καταστήματα στην Αθήνα. Αν και όπως δείχνουν οι αριθμοί πλέον έχει περιοριστεί ο ρυθμός αύξησης των κενών καταστημάτων σε μεγάλους εμπορικούς δρόμους, ωστόσο παραμένει έντονο το πρόβλημα της ερήμωσης αρκετών δρόμων που άλλοτε αποτελούσαν εμπορικά σημεία της πόλης. Είναι ενδεικτικό ότι στην περιοχή των Εξαρχείων 40% των καταστημάτων είναι κλειστά, στην Ιπποκράτους επίσης τέσσερα στα δέκα καταστήματα, ενώ τρία στα δέκα καταστήματα παραμένουν κλειστά σε Σταδίου και Πανεπιστημίου.
«Η διατήρηση κλειστών επαγγελματικών στεγών σε τόσο υψηλά επίπεδα, στις κεντρικές εμπορικές περιοχές όπως το κέντρο της Αθήνας, περιγράφει με ακρίβεια την αβεβαιότητα των επιχειρήσεων. Τα κλειστά καταστήματα αποτελούν πλέον μια οικεία εικόνα ακόμα και για τους πιο σπάνιους επισκέπτες, γεγονός ιδιαίτερα ανησυχητικό, αφού καταδεικνύει μία παγιωμένη αρνητική κατάσταση στην αγορά» δηλώνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης.
Τα στοιχεία προκύπτουν από την εξαμηνιαία έρευνα του ΙΝΕΜΥ της ΕΣΕΕ για την επιχειρηματικότητα σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Αθήνας. Τα υψηλότερα ποσοστά λουκέτων καταγράφονται στις οδούς Χαριλάου Τρικούπη (45,1%), Ιπποκράτους (39,3%), Σοφοκλέους (38,7%), Σταδίου (34,3%), Πανεπιστημίου (33,9%) και Ευριπίδου (29,4%).

TA NEA
- See more at: http://www.tanea.gr/news/economy/article/5451929/oikeia-eikona-ta-kleista-katasthmata/#sthash.mlDfK5ZM.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου