Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

ΚΛΕΙΣΤΑ 3 ΣΤΑ 10 ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τετάρτη, 14 Ιουνίου, 2017

Κλειστά 3 στα 10 εμπορικά καταστήματα στην Αθήνα

Παραμένουν κλειστά τρία στα δέκα εμπορικά καταστήματα στην Αθήνα. Αν και όπως δείχνουν οι αριθμοί πλέον έχει περιοριστεί ο ρυθμός αύξησης των κενών καταστημάτων σε μεγάλους εμπορικούς δρόμους, ωστόσο παραμένει έντονο το πρόβλημα της ερήμωσης αρκετών δρόμων που άλλοτε αποτελούσαν εμπορικά σημεία της πόλης. Είναι ενδεικτικό ότι στην περιοχή των Εξαρχείων 40% των καταστημάτων είναι κλειστά, στην Ιπποκράτους επίσης τέσσερα στα δέκα καταστήματα, ενώ τρία στα δέκα καταστήματα παραμένουν κλειστά σε Σταδίου και Πανεπιστημίου.
«Η διατήρηση κλειστών επαγγελματικών στεγών σε τόσο υψηλά επίπεδα, στις κεντρικές εμπορικές περιοχές όπως το κέντρο της Αθήνας, περιγράφει με ακρίβεια την αβεβαιότητα των επιχειρήσεων. Τα κλειστά καταστήματα αποτελούν πλέον μια οικεία εικόνα ακόμα και για τους πιο σπάνιους επισκέπτες, γεγονός ιδιαίτερα ανησυχητικό, αφού καταδεικνύει μία παγιωμένη αρνητική κατάσταση στην αγορά» δηλώνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης.
Τα στοιχεία προκύπτουν από την εξαμηνιαία έρευνα του ΙΝΕΜΥ της ΕΣΕΕ για την επιχειρηματικότητα σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Αθήνας. Τα υψηλότερα ποσοστά λουκέτων καταγράφονται στις οδούς Χαριλάου Τρικούπη (45,1%), Ιπποκράτους (39,3%), Σοφοκλέους (38,7%), Σταδίου (34,3%), Πανεπιστημίου (33,9%) και Ευριπίδου (29,4%).

TA NEA
- See more at: http://www.tanea.gr/news/economy/article/5451929/oikeia-eikona-ta-kleista-katasthmata/#sthash.mlDfK5ZM.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου