Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Εγκαινιάστηκε ο αυτοκινητόδρομος στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών

Τελευταία βλέπω τον Αλέξη έξω από τούνελ... μπαίνει ή βγαίνει δεν ξέρω. Πάντως από έξω αριστερά τον βλέπω σαν τον Πατακό με τα εγκαίνια. Αλέξη κάτι μήνες έμειναν!  

Πηγή: Eurokinissi
Εγκαινιάστηκε ο αυτοκινητόδρομος στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών
Στα εγκαίνια του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Πατρών έδωσε το παρών το μεσημέρι της Τρίτης ο Πρωθυπουργός.

«Ανοίγουμε δρόμους. Ανοίγει ο δρόμος που περιόριζε τη Δυτική Ελλάδα στην επαφή της με το κέντρο, ανοίγει και ο δρόμος να βγούμε από την κρίση και την οικονομική επιτροπεία» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια της ομιλίας του.

Αυτός είναι ο ισχυρός συμβολισμός των εγκαινίων, είπε ο Πρωθυπουργός και σημείωσε πως η σημερινή μέρα είναι μέρα χαράς για τη Δυτική Ελλάδα και το μήνυμα που στέλνει είναι ότι η Ελλάδα μπορεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

«Λήγει η πολυετής απομόνωση της Πάτρας, της Δυτικής Ελλάδας, της Ηπείρου και των Επτανήσων. Τελειώνει οριστικά ο οδικός αποκλεισμός, για περισσότερα από δέκα χρόνια, της Πάτρας» δήλωσε με τη σειρά του ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στην τελετή εγκαινίων του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Πατρών.

Ο υπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση ολοκλήρωσε έργα που τα παρέλαβε «τελματωμένα» και απάντησε στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης λέγοντας πως «εμείς παραδίδουμε το έργο στον ελληνικό λαό, με τη δική μας ευγένεια και τον δικό μας πατριωτισμό».

Αμέσως μετά την τελετή εγκαινίων ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης.

Συνάντηση θα έχει και με τους δημάρχους του νομού Αχαΐας, με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα, και του αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου