Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Ο Δήμαρχος Βοστώνης στο επίσημο δείπνο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας


Γεμάτη θα είναι η αίθουσα Cathedral Center στο επίσημο δείπνο
Ανάρπαστες οι προσκλήσεις για το επίσημο δείπνο της Ομοσπονδίας που θα γίνει αύριο στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας του Καθεδρικού Ναού Βοστώνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας εκεί θα είναι τόσο ο Δήμαρχος Βοστώνης κ. Marty Walsh όπως ο Διοικητής της Αστυνομίας κ. William Evans, o Περιφερειάρχης Κεντρικής Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Μπακογιάννης, ο Δήμαρχος της πόλεως Newton, Massachusetts Setti Warren, ο Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος, οι Γερουσιαστές Λεωνίδας Ραπτάκης και Μρους Ταρρ η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος κ. Ιφιγένεια Καναρά και πολλοί άλλοι. 
Η ανεξάρτητη Επιτροπή των Ακαδημαϊκών καθηγητών επέλεξε τους φοιτητές και φοιτήτριες που θα λάβουν τις υποτροφίες που φέτος είναι επτά υποτροφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου