Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

We ask you to boycott United Airlines. Σήμερα, η United Airlines, εχασε κοντά στο ένα δις $$$ στο χρηματιστήριο η αεροπορική εταιρεία

Συγγνώμη ζήτησε τελικώς ο διευθύνων σύμβουλος της United Airlines

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΗ

Ο διευθύνων σύμβουλος της United Airlines Όσκαρ Μουνιόθ εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη για τον τρόπο που στελέχη της υπηρεσίας ασφαλείας της αεροπορικής εταιρείας αντιμετώπισαν έναν επιβάτη της, σέροντάς τον κυριολεκτικά από το αεροσκάφος μιας υπεράριθμης πτήσης.




 Συγγνώμη ζήτησε τελικώς ο διευθύνων σύμβουλος της United Airlines
«Θέλω να γνωρίζεται ότι αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη και θα εργαστούμε για να το διορθώσουμε», υπογράμμισε στην ανακοίνωση ο Μουνιόθ, αλλάζοντας την απόφαση του να μην ζητήσει νωρίτερα απευθείας συγγνώμη για το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι ο επιβάτης «αψήφησε» τις υπηρεσίες ασφαλείας.
Βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και προκάλεσαν κατακραυγή, δείχνουν έναν άνδρα να φωνάζει ενώ τα στελέχη της υπηρεσίας ασφαλείας τον σέρνουν από τη θέση του στην πτήση 3411 της United πριν το αεροσκάφος αναχωρήσει για την πτήση Σικάγο-Λούισβιλ στο Κεντάκι, την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου