Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Με επιτυχία το επίσημο δείπνο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης

Πολλοί “επώνυμοι”, ακαδημαϊκοί, και πολλοί νέοι

Κατάμεστη η αίθουσα εκδηλώσεων του Καθεδρικού. Έχασε όσοι δεν ήρθαν. Βραβεύτηκε με το “Βραβείο Της Ελευθερίας” ο καθηγητής, χειρούργος ιατρός, διευθυντής του ΤΑΥΜΑ στο Γενικό Νοσοκομείο της Βοστώνης γνωστός και από τις πολλαπλές εγχειρήσεις στους τραυματίες του Μαραθωνίου της Βοστώνης πριν τέσσερα χρόνια.
Έκπληξη τόσο στον ίδιο όσο και στους παρευρηθέντες στην εκδήλωση ήταν η παρουσίαση του Δρ. Βέλμαχου από τον γιό του Κωνσταντίνο Βέλμαχο, φοιτητή.
Εδόθησαν 7 υποτροφίες, δύο από αυτές από τον κύριο και κυρία Χάρη Κατή. Παρόντες στην εκδήλωση η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος κ. Ιφιγένεια Καναρά η οποία έλαβε αναμνηστική πλακέτα από την Ομοσπονδία αφού θα αποχωρήσει από το πόστο της σε λίγους μήνες. Ακόμα εκεί ήσαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Μπακογιάννης ο Διοικητής της αστυνομίας της Βοστώνης κ Γουίλιαμ Έβανς, ο δημοτικός σύμβουλος Τίτο Τζάκσον και ο Γερουσιαστής Λεωνίδας Ραπτάκης.

Περισσότερα αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου