Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Handelsblatt: «Οι δανειστές θέλουν να ελέγξουν πάλι την Ελλάδα»

 Τετάρτη, 26 Απριλίου, 2017

Στο ζήτημα της αξιολόγησης αναφέρεται σε άρθρο της η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, που αναφέρει ότι τις επόμενες ημέρες οι δανειστές θα βάλουν και πάλι κάτω από το μικροσκόπιο το ελληνικό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων. 


Handelsblatt: «Οι δανειστές θέλουν να ελέγξουν πάλι την Ελλάδα»
Σε άρθρο με τίτλο, «Οι δανειστές θέλουν να ελέγξουν και πάλι την Ελλάδα», η γερμανική εφημερίδα υπενθυμίζει ότι μόνο εάν ολοκληρωθεί με επιτυχία η αξιολόγηση θα «ξεκλειδώσει» η επόμενη δόση του ελληνικού προγράμματος. 
Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, η Handelsblatt  υπογραμμίζει παράλληλα ότι το κλείσιμο της αξιολόγησης συνδέεται στενά και με το ζήτημα του ελληνικού χρέους, για το οποίο «πιέζει εδώ και καιρό η Αθήνα». 
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου