Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο USS Michigan προσεγγίζει τη Νότια Κορέα


ΗΠΑ: Το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο USS Michigan προσεγγίζει τη Νότια Κορέα
Το υποβρύχιο θα πραγματοποιήσει «ορατή προσέγγιση» στο λιμάνι του Μπουσάν σήμερα Τρίτη, ημέρα κατά την οποία η Βόρεια Κορέα γιορτάζει την 85η επέτειο από την ίδρυση του Λαϊκού Στρατού.
Το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο USS Michigan, το οποίο φέρει δεκάδες κατευθυνόμενους πυραύλους, αναμένεται να ελλιμενιστεί στο Μπουσάν, τη δεύτερη μεγάλη πόλη της Νότιας Κορέας, σύμφωνα με αξιωματούχο του υπουργείου Αμυνας των ΗΠΑ.

Ο αξιωματούχος περιέγραψε την κίνηση ως επίδειξη δύναμης εν μέσω του κλίματος έντασης που έχει προκληθεί ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Βόρεια Κορέα.

Το υποβρύχιο θα πραγματοποιήσει «ορατή προσέγγιση» στο λιμάνι του Μπουσάν σήμερα Τρίτη, ημέρα κατά την οποία η Βόρεια Κορέα γιορτάζει την 85η επέτειο από την ίδρυση του Λαϊκού Στρατού και εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να πραγματοποιήσει νέα πυραυλική δομική.

Το υποβρύχιο δεν θα πάρει μέρος στις κοινές ασκήσεις ΗΠΑ-Νοτίου Κορέας και η παρουσία του στην περιοχή, όπως μεταδίδει το CNN, έχει ως στόχο να στείλει ισχυρό μήνυμα στην Πιονγιάνγκ.

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει στο Fox Business Network's, νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ότι οι ΗΠΑ θα έστελναν αρμάδα με υποβρύχια στην περιοχή.

«Στέλνουμε αρμάδα. Πολύ ισχυρή» είχε δηλώσει ο Τραμπ και πρόσθεσε: «Εχουμε υποβρύχια. Πολύ ισχυρά. Πολύ ισχυρότερα από αεροπλανοφόρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου