Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Εβδομάδα εορταστικών εκδηλώσεων με καρύφωμα την παρέλαση στη Βοστώνη



Συνάντηση έχουν σήμερα στο κυβερνείο της Βοστώνης μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας με μέλη της Γερουσίας και της Βουλής για τον εορτασμό της Επανάστασης του 1821 και την Ελληνική Ανεξαρτησία.
Στις εκδηλώσεις που θα γίνουν το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή, 28 Απριλίου, 2017 στις 11:30πμ δεξίωση στο Κυβερνείο της Μασσαχουσέτης στη Βοστώνη στην αίθουσα Great Hall of Flags. Στις 1:00μμ θα γίνει η γιορτή στην ίδια αίθουσα. Από τη Ομοσπονδία θα βραβευτεί ο ομογενής Βασίλης Πάτσιος ενώ θα χορέψει το χορευτικό του Συλλόγου Ηπειρωτών του Worcester.
Παρασκευή, 28 Απριλίου, 2017 στις 3:00 δεξίωση στο Ελληνικό Προξενείο.

Σάββατο, 29 Απριλίου, 2017 το επίσημο δείπνο της Ομοσπονδίας στη αίθουσα εκδηλώσεων της κοινότητας του Καθεδρικού Ναού Βοστώνης. 6:30μμ δεξίωση και 7:30μμ δείπνο. Είσοδος $100. Θα δοθούν 6 υποτροφίες σε φοιτητές και φοιτήτριες, ενώ θα βραβευτεί ο ιατρός, καθηγητής, χειρούργος Γεώργιος Βέλμαχος που είναι διευθυντής στο τμήμα ΤΡΑΥΜΑ του Γενικού Νοσοκομείου της Βοστώνης.

Κυριακή, 30 Απριλίου, 2017 10:00πμ Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Βοστώνης. 1:00μμ έναρξη της παρελάσεως. Αμέσως μετά την Παρέλαση εορτασμός για την Ελλάδα στο Κεντρικό Πάρκο της Βοστώνης με την συμμετοχή 6 χορευτικών συγκροτημάτων.
Να σημειώσουμε ότι στις εορταστικές εκδηλώσεις θα παρευρεθεί και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Κώστας Μπακογιάννης.

Προσκαλείται ο Ελληνισμός να παρευρεθεί σύσσωμος να τιμήσουμε την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου