Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

«Ερχονται πτωχοδικεία» - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τα χρέη επιχειρήσεων

ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΞ
«Ερχονται πτωχοδικεία» - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τα χρέη επιχειρήσεων - Διαβάστε το πρωτοσέλιδο της «Ημερησίας του Σαββάτου»

Με τίτλο «Ερχονται πτωχοδικεία» και ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για τις εξελίξεις γύρω από τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες με οφειλές σε τράπεζες, εφορία, Ταμεία, κυκλοφορεί η «Ημερησία του Σαββάτου».
Πώς θα γίνονται οι μελέτες βιωσιμότητας, ποιοι θα επιλέγουν το «κούρεμα» χρεών ώστε να διασωθεί μια επιχείρηση
Επίσης η «Ημερησία του Σαββάτου» κυκλοφορεί με όλες τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. «Τορπίλη» βάζουν οι δανειστές σε εργασιακά, επιδόματα και οφειλές ελευθεροεπαγγελματιών.
Ακόμη, ρεπορτάζ για τη μεγάλη σύγκρουση κυβέρνησης – Στουρνάρα και τις εξελίξεις στην Attica Bank. Επιχείρηση «καθαρά χέρια» στην τράπεζα με νέα διοίκηση.
Ακόμη:
  • Βαλκανική κυριαρχία του ελληνικού σιδηρόδρομου. Πώς η ΕΡΓΟΣΕ μπαίνει σε ακόμη τρεις χώρες αλλάζοντας τον μεταφορικό χάρτη της περιοχής.
  • Πλούσιοι και φτωχοί του φόρου ακινήτων. Ο πλούσιος ιδιοκτήτης του Ψυχικού που θα πληρώσει... 7,5 εκατ. ευρώ ΕΝΦΙΑ
  • Η κυβέρνηση έχει γενέθλια κι αντί να σβήσει κεράκια τελικά... σβήνει φωτιές. Τα ανοικτά μέτωπα που τρομάζουν τον Αλέξη Τσίπρα
  • Δύο συνεντεύξεις που θα συζητηθούν:
    Ο Σπύρος Λυκούδης μιλά για το ναυάγιο στην Κεντροαριστερά και ασκεί κριτική στην κυβέρνηση: «Τα νταούλια και οι ζουρνάδες μας τελείωσαν.
    Η Ράνια Σβίγκου, εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει: «Μας χτυπάμε γιατί πολεμάμε τη διαπλοκή και την ανομία».
  • Πηγή: Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου