Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Γάμος Ελένης Καλμούκου – Andrew James Gitchel




Προχθές Κυριακή έγινε ο γάμος της δικηγόρου Ελένης Καλμούκου, λατρευτή κόρη του Θεόδωρου και Αγγελικής Καλμούκου μετά του επιστήμονα Ανδρέα (Andrew James Gitchel).
Το μυστήριο έγινε μεταξύ συγγενών  και φίλων στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου στο Arlington, Massachusetts.

Το γάμο τέλεσε ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης κ. Ευάγγελος βοηθούμενος από τον ιερέα της κοινότητας π. Νικόλαο Καστανά και τον Διάκο Φιλόθεο.

Κουμπάροι ήσαν ο εκδότης της Ημερήσιας Εφημερίδας της Νέας Υόρκης ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ  κ. Αντώνιος Διαματάρης και η κυρία Θέμις Καρπούζη από το Ashland & Framingham Massachusetts.

Ήταν λίγο μετά τις 3:00 το απόγευμα της Κυριακής όταν η τεράστια άσπρη λιμουζίνα έφτασε στην είσοδο του ναού του Αγίου Αθανασίου. Επτά παράνυμφες βγήκαν και μπήκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του ναού ενώ μέσα στο ναό έξη παράγαμπροι περίμεναν μαζί με τους συγγενείς και φίλους των δύο νέων. Οι κουμπάροι ήσαν μπροστά στην Ωραία Πύλη.
Σε λίγο η μουσική άρχισε και ο ιερέας της κοινότητας βγήκε στην Ωραία Πύλη και κάλεσε τους παράγαμπρους και παράνυμφες να προσέλθουν κοντά στη Ωραία Πύλη όπως και έκαναν, αρχίζοντας από την μητέρα της νύφης κ. Αγγελική Καλμούκου, δασκάλα των Ελληνικών την οποία συνόδευσε ένας από τους παράγαμπρους. 
Στη συνέχεια οι γονείς του γαμπρού και τα έξη ζευγάρια με τους παράγαμπρους και τις παράνυφες. Ακολούθησε η μικρούλα παράνυμφος που σκορπούσε ροδοπέταλα.
Το εκκλησίασμα σηκώθηκε όρθιο. Η Ελένη ντυμένη νυφούλα συνοδευόταν από τον πατέρατης κ. Θεόδωρο Καλμούκο δημοσιογράφο του Εθνικού Κήρυκα.

Τους αρραβώνες έκανε ο πατήρ Καστανάς ενώ τα στέφανα στους νεόνυμφους έβαλε ο Μητροπολίτης Ευάγγελος.  Μετά το πέρας του μυστηρίου βγήκαν οι παραδοσιακές φωτογραφίες και ακολούθησε γλέντι στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στο Cambridge που είναι πάνω στον ποταμό Charles που χωρίζει την πόλη του Cambridge από το Boston.


Η ρεσεψιόν ήταν στο ισόγειο του ξενοδοχείου όπου προσφέρθηκαν όλα τα ποτά και τα ορεκτικά τιμής ένεκεν ενώ αρκετοί βγήκαμε στον αυλείο χώρο όπου ήσαν τραπεζάκια.
Μετά ανεβήκαμε με τον ανελκυστήρα τζαμαρία και ανεβήκαμε στον 18ο όροφο. Καθώς ανεβαίνουμε θαρρείς ότι πετάγαμε προς τα πάνω.
Από τις τζαμαρίες του 18ου ορόφου του Hyatt Regency που ήταν το τραπέζι του γάμου βλέπαμε την πόλη της Βοστώνης. Φωτογραφίες για καρτ ποστάλ, αλήθεια.
Ακολούθησε το γλέντι με την ορχήστρα του καθηγητή μουσικής του Berklee Πάνο Λιαρόπουλο και την Νεκταρία Σοφού στο τραγούδι. Την αμερικάνικη μουσική επιμελήθηκε ο Κώστας Μπλάθρας.
Από την αρχή μέχρι αργά το βράδυ η πίστα ήταν γεμάτη αφού τόσο στην Ελληνική Μουσική όσο και στην Αμερικάνικη όλοι χόρευαν.

Η ιστοσελίδα μας εύχεται στην Ελένη και τον Ανδρέα να ζήσουν. Στους γονείς να τους χαίρονται. Στους κουμπάρους πάντα άξιοι.

Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου