Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Πλαστό τραπεζικό έγγραφο χρησιμοποίησαν οι αγοραστές της Μίλαν!

ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ BLOOMBERG

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2016«Σύννεφα» πάνω από την -εν εξελίξει- εξαγορά της Μίλαν από Κινέζους επενδυτές ρίχνει σημερινό δημοσίευμα του "Bloomberg". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αμερικανικού οικονομικού πρακτορείου, οι αγοραστές του.

«Σύννεφα» πάνω από την -εν εξελίξει- εξαγορά της Μίλαν από Κινέζους επενδυτές ρίχνει σημερινό δημοσίευμα του "Bloomberg".
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αμερικανικού οικονομικού πρακτορείου, οι αγοραστές του ιταλικού συλλόγου παρουσίασαν πλαστό τραπεζικό έγγραφο κατά την πρώτη φάση των διαπραγματεύσεων με την πλευρά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, οι οποίες κατέληξαν στην πώληση του 99% των μετοχών της Μίλαν αντί 740 εκατ. ευρώ.
Το επίμαχο έγγραφο είχε τη σφραγίδα της Τράπεζας του Γιανγκσού, υπεύθυνοι της οποίας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του "Bloomberg", ανέφεραν ότι δεν έχουν εκδώσει ποτέ τέτοιο έγγραφο.
Από την πλευρά της, η εταιρεία συμμετοχών "Fininvest", μέσω της οποίας ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας ήλεγχε για περίπου 30 χρόνια τους «ροσονέρι», επιχείρησε να υποβαθμίσει το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου