Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Νίκες για ΑΠΟΕΛ, ΠΑΟΚ, ήττα Παναθηναϊκού

 Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2016


Στον αγώνα Ολυμπιακού - ΑΠΟΕΛ η μία ομάδα είχε Έλληνες παίκτες και η άλλη "ξοφλημένους" από όλο το κόσμο αλλά... εκλεκτοί του Μαρινάκη.  Έχει χάλια ο Ολυμπιακός.  Περιμένετε σε καμιά βδομάδα θα αλλάξει προπονητή και πάλι

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ο μεγάλος νικητής στον ελληνικό «εμφύλιο» με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Οι πρωταθλητές Κύπρου με γκολ του Πιέρου Σωτηρίου στο 11’ νίκησαν 1-0 τους πρωταθλητές Ελλάδας και μάλιστα μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Στο Λίμπερετς της Τσεχίας ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 45 δευτερόλεπτο από την Σλόβαν κατάφερε με δύο γκολ του αρχηγού του Στέφανου Κλάους Αθανασιάδη στο 9’ (με πέναλτι) και στο 82’ να γυρίσει το παιχνίδι και να φύγει με το «διπλό», 1-2. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός δεν έκανε γκολ καμία από τις ευκαιρίες που είχε στο «Μπαλαΐδος» του Βίγκο και οι Γκουιντέτι στο 84’ και Βας στο 89’ τον τιμώρησαν με το 2-0 της Θέλτα.
Σύνθεση Ολυμπιακού: Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (68' Μάρτινς), Φορτούνης (64' Ελιουνούσι), Μαρίν (78' Καρντόσο), Σεμπά, Ιντέγε.
Ομάδα Ντε λα Σκατά δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου