Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Εάν έχεις λογαριασμό στο yahoo άλλαξε αμέσως το password

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου, 2016

Εάν έχεις λογαριασμό στο yahoo άλλαξε αμέσως το password

Χάκερς απέκτησαν πρόσβαση
σε 500 εκατ. λογαριασμούς Yahoo!
Ο όμιλος διαδικτυακών υπηρεσιών Yahoo! ανακοίνωσε σήμερα ότι 500 εκατομμύρια λογαριασμοί χρηστών κλάπηκαν από το δίκτυό του στα τέλη του 2014, από μια ομάδα χάκερ που «συνδέεται με κάποιο κράτος».




Χάκερ απέκτησαν πρόσβαση σε 500 εκατ. λογαριασμούς Yahoo!
Στα δεδομένα που κλάπηκαν ενδέχεται να περιλαμβάνονται ονόματα, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικοί αριθμοί, ημερομηνίες γέννησης, ασφαλείς κωδικοί πρόσβασης, όχι όμως και ευάλωτοι κωδικοί πρόσβασης, δεδομένα που αφορούν κάρτες πληρωμών ή τραπεζικούς λογαριασμούς, ανέφερε η εταιρεία.
Ο όμιλος πρόσθεσε ότι συνεργάζεται με τις αμερικανικές αρχές για το θέμα αυτό.
Από την έρευνα που έχει γίνει μέχρι στιγμής δεν βρέθηκαν αποδείξεις ότι οι χάκερ παραμένουν εντός του δικτύου της εταιρείας σήμερα.
Δεν είναι σαφές το πώς η αποκάλυψη αυτή μπορεί να επηρεάσει το σχέδιο του Yahoo! να πουλήσει την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες υπηρεσίες της στη Verizon Communications Inc. Η εταιρεία αυτή ανακοίνωσε ότι ενημερώθηκε για τη δικτυοπαραβίαση τις τελευταίες δύο ημέρες και θα εκτιμήσει την κατάσταση όσο θα συνεχίζεται η έρευνα. «Μέχρι τότε, δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε περαιτέρω» ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου