Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Τιμήθηκε από τους ομογενείς της Μελβούρνης η Εθνική ομάδα

Γιατί τιμήθηκε άραγε; Μήπως γιατί έχασε δύο φορές εντός και εκτός έδρας από τους ψαράδες των νήσων Φαρόε;  Από 8η στο κόσμο την πήγανε στην 78η θέση!  Είναι και αυτοί σαν τους πολιτικούς της Ελλάδας που ενώ έφτασαν την Ελλάδα στη χρεοκωπεία ο κόσμος τους ψηφίζει!!!   Η Σύνταξη

Στο κέντρο της Ελληνικής Κοινότητας στη Μελβούρνη βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 6 Ιουνίου η αποστολής της Εθνικής Ανδρών, όπου σε μια σεμνή εκδήλωση τιμήθηκε από τους ομογενείς.
Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές και ο κ. Μίκαελ Σκίμπε, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, βραβεύτηκαν από τον πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Βασίλη Παπαστεργιάδη, παρουσία του υπουργού Πολιτιστικών Θεμάτων της πολιτείας της Βικτόρια, Ρόμπιν Σκοτ, του υπουργού των Σπορ της ίδια πολιτείας Τζον Έρεν, αλλά και της γενικής προξένου της Ελλάδας στη Βικτόρια Χριστίνας Σημανταράκη.
Η εκδήλωση έγινε παρουσία εκατοντάδων ομογενών και πολλών μικρών παιδιών που είχαν την ευκαιρία να βγουν φωτογραφίες με τους ποδοσφαιριστές και να πάρουν αυτόγραφα.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης επεσήμανε στη σύντομη ομιλία του:
«Εκ μέρους της Ομοσπονδίας, των παικτών, του προπονητικού επιτελείου και των συνοδών της ομάδας θέλω να σας ευχαριστήσω για το δυναμικό παρών που δώσατε σήμερα εδώ στην έδρα της ελληνικής κοινότητας και αναμένεται να δώσετε αύριο στο γήπεδο.
Αυτά είναι τα παιδιά που μας κάνουν υπερήφανη την Ελλάδα, όταν αγωνίζονται στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Επειδή το έχει ανάγκη εδώ ο Ελληνισμός, σας υπόσχομαι σύντομα η Εθνική Ομάδα να ξαναέρθει στην Αυστραλία. Οι διεθνείς παίκτες και πάλι με προθυμία θα δώσουν το παρών».
Ο αρχηγός της Εθνικής Βασίλης Τοροσίδης στον σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση τόνισε:
«Σας ευχαριστώ θερμά εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου και των μελών της Εθνικής Ομάδας για τη ζεστή υποδοχή που μας επιφυλάξατε και τη φιλοξενία και αγάπη που μας δείξατε, όχι μόνο σήμερα που βρισκόμαστε εδώ, στη Μελβούρνη, αλλά από την πρώτη μέρα που ήρθαμε στην Αυστραλία. Είναι πραγματικά στιγμές που νομίζουμε όλοι μας ότι βρισκόμαστε πίσω στην πατρίδα και όχι δεκαπέντε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά της. 
Ξέρουμε πολλοί από εμάς που φοράμε τη φανέλα με το εθνόσημο τι σημαίνει να είσαι μακριά από την πατρίδα. Άλλωστε ζούμε και δουλεύουμε εκτός Ελλάδας. Συνεπώς μπορούμε να αντιληφθούμε τι σημαίνει για εσάς η παρουσία της Εθνικής ομάδας εδώ. Να ξέρετε ότι και για εμάς σημαίνει πολλά η δική σας παρουσία, τόσο εδώ, όσο ο τρόπος με τον οποίο εσείς μας αντιμετωπίζετε από την πρώτη στιγμή. Είναι εκπληκτικός και σας ευχαριστούμε γι αυτό με όλη μας τη δύναμη. 
Δεν μας αρέσει να λέμε μεγάλα λόγια. Ελπίζουμε μόνο να μπορέσουμε να σας κάνουμε χαρούμενους αύριο το βράδυ.Και πάλι σας ευχαριστώ εκ μέρους όλης της ομάδας».
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου