Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Τίρανα: Σκηνικό έντασης από τους "τσάμηδες" κατά την επίσκεψη του Έλληνα ΥΠ.ΕΞ

Τρίτη, 7 Ιουνίου, 2016


ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
Σκηνικό έντασης προσπάθησαν να δημιουργήσουν ομάδα Αλβανών εθνικιστών έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας, στα Τίρανα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με τον Αλβανό ομόλογό του, Ντιτμίρ Μπουσάτι.
Ομάδα των αποκαλούμενων "Τσάμηδων" είχαν συγκεντρωθεί μπροστά στην είσοδο του αλβανικού ΥΠΕΞ και φώναζαν συνθήματα, όπως «Τσαμουριά μητέρα μας περίμενέ μας». Μάλιστα, προσπάθησαν να εμποδίσουν τον Νίκο Κοτζιά να εισέλθει εντός του κτιρίου του Υπουργείου.
Αμέσως δόθηκε εντολή στην αλβανική αστυνομία να παρέμβει προκειμένου να απομακρύνει τους συγκεντρωμένους από την είσοδο του ΥΠΕΞ λίγα μέτρα πιο μακριά, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της συνάντησης των δύο Υπουργών συνέχιζαν να φωνάζουν ανθελληνικά συνθήματα.
Οργανωτής της κινητοποίησης ήταν το κόμμα των "Τσάμηδων" Δικαιοσύνης Ένταξης και Ενότητας, το οποίο συμμετέχει στην κυβέρνηση Ράμα με υφυπουργούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου