Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Εν μέσω αντιδράσεων η επίσκεψη Κατρούγκαλου στο Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου ο υπουργός Εργασίας Γ.Κατρούγκαλος στο πλαίσιο προγραμματισμένων ομιλιών επαφών και συναντήσεων με την κάθοδό του στο νησί να προκαλεί έντονες αντιδράσεις.
Όπως μεταδίδει το Cretalive, o υπουργός επισκέφθηκε τον δήμαρχο Ηρακλείου Β.Λαμπρινό με τον οποίο συζήτησε εργασιακά θέματα και ειδικότερα θέματα προσλήψεων και προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατηγορίες εργαζομένων στο Δήμο Ηρακλείου.
Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο Επιμελητήριο όπου συναντήθηκε με στελέχη. Την ίδια ώρα έξω από το Επιμελητήριο ήταν σε εξέλιξη διαμαρτυρία από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου με τους συγκεντρωμένους να εκφράζουν την αγανάκτηση τους, όπως τόνισαν, για την πλήρη ισοπέδωση των εργασιακών δικαιωμάτων.
Το βράδυ ο κ. Κατρούγκαλος συμμετέχει στην πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα: «Τρέχουσες Πολιτικές Εξελίξεις».
Το Κυριακή θα μεταβεί στον Άγιο Νικόλαο, όπου έχει προγραμματίσει ομιλία για το Ασφαλιστικό και τα εργασιακά.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου