Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Θρίλερ: 4χρονος έπεσε σε κλουβί με γορίλα, που τον άρπαξε και τον έσυρε - Τραγικό το φινάλε

Δευτέρα, 30 Μαΐου, 2016

Θρίλερ: 4χρονος έπεσε σε κλουβί με γορίλα, που τον άρπαξε και τον έσυρε - Τραγικό το φινάλε [vds]
Ενας πιτσιρικάς έλαβε άθελά του μέρος σε ένα απίστευτο θρίλερ, καθώς για άγνωστο λόγο, ξέφυγε για λίγα δευτερόλεπτα από την προσοχή των συνοδών του και ξαφνικά βρέθηκε μέσα στο κλουβί ενός γορίλα, στον ζωολογικό κήπο του Σινσινάτι των ΗΠΑ.
Το αγοράκι σκαρφάλωσε στα κάγκελα κι έπεσε στον χώρο, ενώ το ζώο το άρπαξε στα χέρια του και τον έσυρε. Για να σώσουν τελικά το παιδί, οι άνθρωποι του ζωολογικού κήπου πυροβόλησαν και σκότωσαν τον βάρους 180 αρσενικό γορίλα, καθώς θεώρησαν ότι κινδύνευε η ζωή του τετράχρονου.
Η περιπέτεια του παιδιού κράτησε σχεδόν 10 λεπτά, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις για την κατάστασή του, αλλά θεωρείται ότι θα αναρρώσει.

«Κάναμε μία δύσκολη, αλλά σωστή επιλογή, γιατί σώθηκε η ζωή του παιδιού. Θα μπορούσε να εξελιχθεί άσχημα η κατάσταση», είπε ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου, ο οποίος πρόσθεσε ότι ένα ηρεμιστικό δεν θα είχε την απαιτούμενη γρήγορη επίδραση.
«Είμαστε συντετριμμένοι από αυτό το τραγικό περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο γορίλα που ανήκει σε απειλούμενο είδος, πρόσθεσε ο ίδιος. Στον χώρο βρίσκονταν δύο ακόμη γορίλες, θηλυκοί, που δεν πλησίασαν το παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου