Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Απόφαση Πανηλειακού Συλλογου Βοστώνης: Δεν συμμετέχει στη "Γενική Συνέλευση” της ΠΟΑΚ στο Μόντρεαλ.



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Αγγλίας, Βοστώνης συνεδρίασε την Δευτέρα το βράδυ στη Βοστώνη και ασχολήθηκε με έματα που απασχολούν το Σύλλογο.  

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. είχε αναβληθεί λόγο του θανάτου του Γεωργίου Πάππα, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου και στενός συγγενείς πολλών μελών του Συλλόγου καθ' ότι η σύζυγός του κ. Δήμητρα (δασκάλα) είναι αδελφή του κ. Ναπολέων Χρονόπουλου, Χριστίνας Βασιλοπούλου, πρεσβυτέρας Ελένης Αλεξοπούλου και Μαρίας Παπαδοπούλου (δασκάλα), και συγγενής άλλων μελών του Συλλόγου.

Έγινε απολογισμός για τα πεπραγμένα από τον Πρόεδρο κ. Β. Καυκά. Ακολούθησε αναφορά του ταμία κ. Γ. Παναγουλόπουλου η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή όπως δεκτά έγιναν και τα πρακτικά τα οποία διάβασε η Γραμματέας κ. Θ. Χρονοπούλου.
Στη συνέχεια έγινε αναφορά για τις εκδηλώσεις και την Παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης όπου ο Σύλλογος είχε δηλώσει συμμετοχή αλλά λόγο των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιόνι, κρύο και δυνατός αέρας) η παρέλαση δεν έγινε. Η ολομέλεια αποφάνθηκε ότι σωστά δεν έγινε η παρέλαση κάτω από αυτές τις συνθήκες.
Στο θέμα "ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ", "ΗΛΕΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ".  Έγινε μακρά συζήτηση και πάρθηκε απόφαση να μη συμμετάσχει ο Σύλλογος της Βοστώνης στη Γενική Συνέλευση “συνέδριο” της Πανηλειακής Ομοσπονδίας που είναι να γίνει το Σάββατο στο Μόντρεαλ.  (Θα ακολουθήσει ανακοίνωση του Συλλόγου).

Η ολομέλεια αποφάσησε για τις επόμενες εκδηλώσεις του Συλλόγου που θα γίνουν το φθινόπωρο και θα ανακοινωθούν σύντομα.  Να σημειωθεί ότι πολλά μέλη του Συλλόγου θα κάνουν καλοκαιρινές διακοπές στην Ηλεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου