Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Θύμα απαγωγής ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Αλαν Πουλίδο

Θύμα απαγωγής «έπεσε» - ο Αλαν Πουλίδο. Ο Μεξικανός επιθετικός του Ολυμπιακού και η σύντροφος του, απήχθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής από έξι άνδρες, οι οποίοι λίγο αργότερα απελευθέρωσαν την Ιλεάνα Σάλας.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό ρεπορτάζ του μεξικανικού περιοδικού «El Cinco» αλλά και σε πολλά ΜΜΕ της χώρας, στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες της Αστυνομίας και ελικόπτερο, «χτενίζοντας» διάφορες περιοχές της πόλης Βικτώρια.
Στην αρχή οι πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση ήταν συγκεχυμένες, ενώ ο αδελφός του Πουλίδο, απλά επιβεβαίωσε ότι είχε χάσει την επαφή μαζί του τις τελευταίες ώρες.
Οπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ από το Μεξικό, ένα φορτηγάκι έκλεισε τον δρόμο στο αυτοκίνητο του επιθετικού του Ολυμπιακού και έξι ένοπλοι κουκουλοφόροι απήγαγαν το ζευγάρι, που επέστρεφε  από ένα πάρτι! Λίγο αργότερα, άφησαν τη σύντροφο του 25χρονου στην είσοδο ενός πάρκου και στις 2 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) η Αστυνομία δέχθηκε μία κλήση και αμέσως σηκώθηκε ελικόπτερο για να «χτενίσει» την περιοχή.
Λίγο μετά τις 18:30 ώρας Ελλάδας επιβεβαιώθηκε από τον εισαγγελέα στο Μεξικό και τις αστυνομικές αρχές η εξαφάνιση του Άλαν Πουλίδο, ενώ και ο δικηγόρος του παίκτη τόνισε πως «είναι αλήθεια, αλλά δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες».
Όσο για τον Ολυμπιακό, κρατά στάση αναμονής και διατηρώντας επαφή με τις Αρχές και τους οικείους του, ξεκαθαρίζει πως θα ενημερώσει όταν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.
«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η σκέψη μας και οι προσευχές μας είναι με τον Άλαν. Ευχόμαστε αυτή η δοκιμασία να τελειώσει σύντομα και ο ίδιος να επιστρέψει ασφαλής», ήταν το μήνυμα της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ στο λογαριασμό της στο Facebook. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου