Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Επιτυχημένη η 1η Ιππική Παρέλαση Ήλιδας!

Τρίτη, 24 Μαΐου, 2016


ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η παρθενική ιππική παρέλαση του δήμου Ήλιδας με τη συμμετοχή αρκετών συλλόγων της περιοχής, υπό την παρουσία πλήθους πολιτών.
Η παρέλαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 το πρωί από τις εργατικές κατοικίες της Αγίας Άννας και κατευθύνθηκε προς την πλατεία Ανεμομύλου και στη συνέχεια προς την οδό Αρχαίας Ήλιδας, μέσε σε κλίμα επευφημιών και χειροκροτημάτων από τους πολίτες που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την παρέλαση.
Το εγχείρημα διεξήχθη για πρώτη φορά και σημείωσε ξεχωριστή επιτυχία, με πρωτοβουλία του Ιππικού Συλλόγου Αμαλιάδας-Πηνείας, υπό την αιγίδα του δήμου Ήλιδας. Ο κόσμος το αποδέχθηκε με μεγάλη ευχαρίστηση απαθανατίζοντας τα αγέρωχα αλογα και τους αναβάτες. Παρήλασαν περίπου 50 άλογα όλων των φυλών, ενώ ξεχωριστό ήταν ο χειροκρότημα για το άλογα φυλής Πηνείας. Οπώς τόνισαν στην εφ. «Πατρίς» τα μέλη του Ιππικού Συλλόγου Αμαλιάδας-Πηνείας, ήταν μια μεγαλειώδης παρέλαση και στόχος του είναι να καθιερωθεί η παρέλαση και να γίνει θεσμός.

Παράλληλα, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον στον Ιππικό Σύλλογο «Κένταυροι Ανδραβίδας», στον Ιππικό Όμιλο «Σπάρτακος» Ανδραβίδαε, Ιππικό Όμιλο Κουρούτας, καθώς και όλα τα μέλη του συλλόγου και τους ιππείς που συμμετείχαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου