Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Απελευθερώθηκε ο Αλαν Πουλίδο

Η επιχείρηση διάσωσης του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Αλάν Πουλίδο φέρεται να στέφθηκε από επιτυχία και ο παίκτης να απελευθερώθηκε από τους απαγωγείς, μεταδίδουν μεξικανικά ΜΜΕ.
Όπως μεταδίδουν τα Μέσα του Μεξικού, ο επιθετικός του Ολυμπιακού που έπεσε θύμα απαγωγής τα ξημερώματα της Κυριακής, απελευθερώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η επιχείρηση διάσωσης των Αρχών (στην οποία συμμετείχαν ειδικές δυνάμεις, το αρμόδιο τμήμα για τις απαγωγές και η τοπική αστυνομία) στέφθηκε από επιτυχία στην περιοχή Ταμαουλίπας.
Κατά τη διάρκειά της φέρεται να τραυματίστηκε ένας από τους απαγωγείς, ενώ μικρο-τραυματισμό παρουσιάζεται να αποκόμισε και ο Πουλίδο. Γι’ αυτό τον λόγο στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει οποιοδήποτε άλλο θέμα με την υγεία του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου