Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Η FIFA τιμώρησε την ΕΠΟ για αντικανονική χρήση του Γιάννου κόντρα στην Τουρκία

Σάββατο, 28 Μαΐου, 2016


ΧΑΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Η FIFA τιμώρησε την ΕΠΟ για την «γκάφα» της Ομοσπονδίας να χρησιμοποιήσει τον Απόστολο Γιάννου στο φιλικό αγώνα με την Τουρκία στις 17 Νοεμβρίου 2015. 
Ο ομογενής ποδοσφαιριστής δεν είχε δικαίωμα κλήσης, αφού είχε συμμετοχή σε αγώνα Νέων της Αυστραλίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε το παιχνίδι με 0-3 στα χαρτιά (είχε λήξει 0-0), ενώ η ΕΠΟ θα πληρώσει πρόστιμο 4.000 ελβετικά φράγκα.
Η απόφαση της FIFA:
«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τιμωρήθηκε από τη FIFA για λάθος χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστή σε φιλικό απέναντι στην Τουρκία, στις 17 Νοεμβρίου, χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστή που δεν είχε δικαίωμα να κληθεί.
Το ματς κατακυρώνεται στην Τουρκία με 3-0 και επιπλέον η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τιμωρείται με πρόστιμο 4.000 ελβετικών φράγκων από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA, η οποία την θεωρεί υπεύθυνη για τη μη τήρηση του άρθρου 55, παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα.
Η τιμωρία συνδέεται με τον Απόστολο Γιάννου, ο οποίος συμμετείχε σε επίσημη διοργάνωση με την ομάδα Νέων της Εθνικής Αυστραλίας. Συμμετείχε στο φιλικό πριν η ΕΠΟ αιτηθεί προηγουμένως απόφαση για αλλαγή, όπως ορίζουν τα άρθρα 5. παρ. 8 των κανονισμών 1 και 3».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου