Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Γιατί δεν συμμετέχει ο Πανηλειακός Σύλλογος Βοστώνης στη συνάντηση του Μόντρεαλ

Παρακάτω είναι η ανακοίνωση-καταγγελία του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης που πάρθηκε κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Δευτέρα το βράδυ.  Διαβάστε:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
προς Πανηλειακή Ομοσπονδία ΗΠΑ & ΚΑΝΑΔΑ


Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2016

Στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Αγγλίας που έγινε την Δευτέρα, 23 Μαϊου αποφάσισε να μη συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση (Συνέδριο) της Πανηλειακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ & Καναδά για τους ακόλουθους λόγους:
  1. Η Γενική Συνέλευση θα έπρεπε να γίνει στη Βοστώνη. Αφού δεν ζητήθηκε να γίνει η Γενική Συνέλευση (Συνέδριο) στη Βοστώνη αλλά γίνεται μέσα σε τέσσερα χρόνια πάλι στο Μόντρεαλ η παρουσία μας είναι περιττή.
  2. Έλλειψη επικοινωνίας από την Πανηλειακή Ομοσπονδία με τους Συλλόγους μέλη και με πρώην Προέδρους της.
  3. Επιστολόγραφο της Ομοσπονδίας “απρεπές” με ονόματα λάθος. Παρ' ότι έχει γίνει σύσταση από το νομικό μας σύμβουλο να διορθωθεί. Επίσης με τίτλους αυτό-κήρυξης με τίτλο “supreme”.
  4. Η σύσταση της Πανηλειακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ & Καναδά έγινε για τη δημιουργία του Ηλειακού Χωριού. Η σημερινή διοίκηση με τη στάση της “ροκάνισε” τα θεμέλια της Ομοσπονδίας οπότε η παρουσία μας είναι περιττή.
  5. Δεν μας εστάλη επίσημη πρόσκληση με Ημερήσια Διάταξη.
  6. Εφ' όσον, όπως απάντησε ο Πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας εγγράφως, δεν ενδιαφέρει την Ομοσπονδία το θέμα Ηλειακό Χωριό παρακαλούμε να εκχωρείστε τα δικαιώματά στον Πανηλειακό Σύλλογο Βοστώνης που τον ενδιαφέρει.
  7. Κρατούμε κάθε επιφύλαξη για παρεταίρο. Ο Πανηλειακός Σύλλογος της Βοστώνης πρωτοστάτησε στα θέματα της Πανηλειακής Ομοσπονδίας και συνεργάστηκε πάντα σε θέματα του Ηλειακού Ελληνισμού και του Ελληνισμού γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου