Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών

Το πολιτικό κατεστημένο χάνει έδαφος. 
Οι "πατέρες" του Ρεπουμπλικάνικου κόμματος αλλά και του Δημοκρατικού πρέπει να αντιληφθούν ότι η πολιτική που ακολούθησαν για πολλά χρόνια ήταν λάθος.  Πολέμοι, "χωροφύλακες" ανά το κόσμο, δικτατορίες, και φτώχεια, ναι, πολύ φτώχεια, 55 εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ κάτω από το όριο της φτώχειας. Τα νοικοκυριά είναι καταχρεωμένα, δάνεια, δάνεια, δάνεια για σπίτια, για το πανεπιστήμιο... Το φαινόμενο Donald Trump δεν γεννήθηκε μόνο του!!! Είναι προϊόν της πολιτικής στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό.  
Ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι και επίσημα πλέον ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές, καθώς όπως μεταδίδουν διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία κατάφερε να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό εκλεκτόρων. 


Το Αssociated Press μετέδωσε ότι ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος έχει 1.238 αντιπροσώπους, περισσότερους απ’ όσους ουσιαστικά χρειάζεται. 
Την είδηση επιβεβαίωσε αργότερα και ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Μπίσμαρκ της Βόρειας Ντακότα. 
«Οι άνθρωποι πίσω μου μας επέτρεψαν να ξεπεράσουμε το όριο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τραμπ, ο οποίος εδώ και τρεις εβδομάδες «αγωνίζεται» για το χρίσμα χωρίς αντίπαλο. 
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο G7 στην Ιαπωνία, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ότι οι δηλώσεις του Τραμπ έχουν ανησυχήσει τους παγκόσμιους ηγέτες. 
«Τους ανησυχεί και είναι και υπάρχουν λόγοι για αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ομπάμα, και συνέχισε:
«Γιατί πολλές από τις προτάσεις που έχει κάνει είτε δείχνουν άγνοια του παγκόσμιου γίγνεσθαι ή μια υπεροπτική στάση ή ένα ενδιαφέρον για tweet ή πρωτοσέλιδα –αντί να σκέφτεται τι απαιτείται για να είναι ασφαλείς οι ΗΠΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου