Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Σε ένα δεκαήμερο οι υπογραφές με τους Γερμανούς για τα αεροδρόμια

Ακολουθεί το "Ηλειακό Χωριό", η Αρχαία Ολυμπία και στο βάθος η Ακρόπολη;
Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες των ιδιωτικοποιήσεων, σύμφωνα με ενημέρωση που έκανε προς τους δημοσιογράφους ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στ. Πιτσιόρλας. Όπως μάλιστα εκτίμησε μπορούν να εισπραχθούν το 2016 περί τα 2 δισ ευρώ υπό προϋποθέσεις. 
Ο κ. Πιτσιόρλας αποκάλυψε ότι εντός δεκαημέρου αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ της κυβέρνησης και της Κοινοπραξίας υπό την Fraport για τα περιφερειακά αεροδρόμια. 
Ωστόσο ο ίδιος δήλωσε πως οι δεσμευτικές προσφορές για τον ΟΛΠ θα πάρουν ακόμα μία εβδομάδα παράταση και θα πρέπει να κατατεθούν ως τις 21 Δεκεμβρίου, από 15 Δεκεμβρίου που ήταν το προηγούμενο χρονοδιάγραμμα.
Σύμφωνα με τον κ. Πιτσιόρλα αύριο ξεκινά και το Due Diligence για ΔΕΠΑ – ΔΕΣΦΑ με δύο υποψήφιους επενδυτές και με προοπτική ολοκλήρωσης το α' τριμ. του 2016.
Σε ό,τι αφορά τον ΟΛΘ οι δεσμευτικές προσφορές θα πρέπει να έχουν κατατεθεί ως τις αρχές Απριλίου και αποκάλυψε ότι υπάρχουν 8 “μεγάλοι ενδιαφερόμενοι”.
Όπως επισήμανε ο κ. Πιτσιόρλας το χρονοδιάγραμμα των δεσμευτικών προσφορών για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναμένεται να παραταθεί ως τα τέλη Φεβρουαρίου ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κατατεθεί και το νέο, βελτιωμένο σχέδιο για τον Αστέρα Βουλιαγμένης ώστε να παρακαμφθεί το “μπλόκο” του ΣτΕ.
Ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ επίσης σημείωσε πως ξεκινά άμεσα η διαδικασία για παράταση της παραχώρησης του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος” για άλλα 20 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου