Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Μπιλ Κόσμπι (Bill Cosby): Ελεύθερος μετά από καταβολή 1 εκατ. δολαρίων

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2015

ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελεύθερος με εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ αφέθηκε ο αμερικανός κωμικός Μπιλ Κόσμπι, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία και εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου. Λίγες ώρες νωρίτερα, η εισαγγελία της Πενσυλβάνια απήγγειλε κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική επίθεση μιας γυναίκας στις αρχές του 2004.

Μπιλ Κόσμπι: Ελεύθερος μετά από καταβολή 1 εκατ. δολαρίων
Ο αμερικανός κωμικός δεν δήλωσε αθώος ή ένοχος αλλά παρέδωσε το διαβατήριό του στο δικαστήριο. Η δίκη του αναμένεται να ξεκινήσει στις 14 Ιανουαρίου, όταν και θα γίνει η ακρόαση του κατηγορούμενου.  
Η εισαγγελία της Πενσυλβανίας αποφάσισε να ανοίξει το «φάκελο» για τη σεξουαλική επίθεση εναντίον της Άντρεα Κόνσταντ, εργαζόμενης στο πανεπιστήμιο Τέμπλ το 2004. Η γυναίκα έκανε μήνυση στον κωμικό το 2005 αλλά η υπόθεση δεν ακούστηκε ποτέ στο δικαστήριο, καθώς οι δύο πλευρές κατέληξαν σε ιδιωτικό συμβιβασμό.

Το «συμβάν» με την Κόνσταντ, όμως, δεν είναι το μοναδικό στο οποίο έχει εμπλακεί το όνομα του Κόσμπι.

Όπως έχει γίνει πλέον γνωστό, στις αρχές έχουν απευθυνθεί και αρκετές άλλες γυναίκες που κατηγορούν τον κωμικό για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον τους. Μάλιστα, ορισμένες από αυτές τονίζουν ότι η βίαιη συμπεριφορά του Κόσμπι δεν είναι πρόσφατη, αλλά ξεκίνησε από τη δεκαετία του ’70. Οι περισσότερες από τις υποθέσεις αυτές έχουν πλέον παραγραφεί αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για την επίθεση εναντίον της Άντρεα Κόνσταντ.

Σε παλαιότερη κατάθεσή του, ο Μπιλ Κόσμπι είχε παραδεχτεί ότι είχε συναινετική ερωτική επαφή με την Κόνσαντ και αποκάλυψε ότι έδινε ένα ηρεμιστικό σε κάποιες γυναίκες, όταν επιθυμούσε να κάνει σεξ μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου