Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Στο τιμολόγιο οι Θίνες Βαρθολομιού. Τέλος το Ηλειακό Χωριό

ΕΤΙΚ


ΕΤΕ
Σ:
ΤΑΙΠΕΔ: διαγωνισμός πώλησης 
Πωλούν την περιουσία της “μάνας” τους!


Δύο μεγάλα ακίνητα προωθεί για αξιοποίηση το ΤΑΙΠΕΔ. Πρόκειται για δύο ακίνητα που βρίσκονται στην Πελοπόννησο, εκ των οποίων το πρώτο στο Πόρτο Χέλι και το δεύτερο στο Βαρθολομιό Ηλείας. Στόχος του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) με την πώληση των ακινήτων η τουριστική τους αξιοποίηση. Μάλιστα, το δεύτερο από τα δύο, που είναι και το μεγαλύτερο, προορίζεται για γήπεδο του γκολφ 18 οπών.

Αναλυτικά, το ακίνητο στο Πόρτο Χέλι έχει έκταση 627 στρεμμάτων και βρίσκεται στη θέση Βερβερόντα, που ανήκει στην πρώην κοινότητα του Πόρτο Χελίου και στη δημοτική ενότητα Κρανιδίου της περιφέρειας Αργολίδος. Το ακίνητο χωρίζεται σε δύο ζώνες, η πρώτη συνολικής έκτασης 427 στρεμμάτων προορίζεται για αναψυχή-τουρισμό και η δεύτερη, έκτασης 200 στρεμμάτων, μπορεί ν’ αξιοποιηθεί και για άλλους σκοπούς (περιβαλλοντικούς, τεχνικούς, μεταφορικούς κ.ο.κ.). Οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να δώσουν εγγυητική επιστολή 150 χιλ. ευρώ και να υποβάλουν την προσφορά τους έως την 1η Απριλίου 2016.

Το δεύτερο ακίνητο είναι συνολικής έκτασης 952 στρεμμάτων και βρίσκεται στη θέση «Θίνες» στη δημοτική ενότητα του Βαρθολομιού της περιφέρειας Ηλείας. Το ακίνητο προορίζεται για τουριστική αξιοποίηση και συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του υποχρεώνεται να δημιουργήσει γήπεδο γκολφ 18 οπών. Ο διαγωνισμός πώλησης του ακινήτου συνοδεύεται από εγγυητική ύψους 150.000 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την προσφορά τους έως την 1η Απριλίου 2016.

Τα δύο προαναφερόμενα ακίνητα βγαίνουν για πρώτη φορά για αξιοποίηση από τη νέα διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ. Παράλληλα, στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας το ΤΑΙΠΕΔ έβαλε εκ νέου σε διαδικασία πώλησης τρία ακίνητα του εξωτερικού. Τα ακίνητα αυτά βρίσκονται σε Ρώμη (Ιταλία), Λιουμπλιάνα (Κροατία) και Πραιτώρια (Ν. Αφρική). Στο παρελθόν, το ΤΑΙΠΕΔ είχε επιχειρήσει να πουλήσει τα συγκεκριμένα ακίνητα ανεπιτυχώς.


Στο χθεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πηνειού (28/12/15) ανακοινώθηκε επισήμως από το δήμαρχο, κάποιο Καστρινό, ως μεγάλη επιτυχία για την περιοχή μας!!!  

Δεν ξέρετε κακόμοιροι ότι το γκόλφ και η ξενοδοχειακή μονάδα δεν θα είναι ανάπτυξη για την περιοχή;   Αυτοί που θα παίζουν γκόλφ θα τρώνε στα κλειστά εστιατόρια του ξενοδοχείου;
Τι έγινε με τους ομογενείς κύριοι του ΤΑΙΠΕΔ & Καστρινέ;  Θα σας κρίνει η ιστορία.   Δεν κάνατε τίποτα για να γίνει εκεί το ΗΛΕΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ.  Δεν σας χρειαζόμαστε πλέον.  Όπως δεν χρειαζόμαστε και κανένα ολίγιστο πολιτικό ντόπιο ή της Αθήνας.  Όταν μας έχετε ανάγκη όμως φωνάζετε “τα αδέρφια μας οι ομογενείς”.   
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου