Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μίλαν βρίσκεται ο Μιραλάς

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου, 2015

Ένας από τους καλύτερους παίκτες που πέρασε από τον Πειραιά

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μίλαν βρίσκεται ο Μιραλάς
Η παρατεταμένη αγωνιστική πτώση που διανύει η Μίλαν τα τελευταία χρόνια οδηγούν τους ιθύνοντες της ομάδας σε πολλές αλλαγές του ρόστερ, προκειμένου να βρεθεί ένας κορμός που θα μπορέσει να σηκώσει τη βαριά φανέλα του συλλόγου. Τις τελευταίες ώρες, ένας πρώην γνώριμος στα ελληνικά γήπεδα, ο Κέβιν Μιραλάς, μπήκε στο «μικροσκόπιο» των «ροσονέρι».
Ιταλικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως η Μίλαν ενδιαφέρεται έντονα για τον βέλγο άσο που ανήκει στην Έβερτον, η οποία συζητάει τόσο την πώληση, όσο και τον δανεισμό του παίκτη. Ο ίδιος βλέποντας τον εαυτό του να χάνει αγωνιστικό χρόνο στο «Γκούντισον Παρκ» δεν θα έλεγε όχι στην προοπτική της Μίλαν, ελπίζοντας να βελτιώσει τα στατιστικά του ενόψει του Euro 2016.
Θυμίζουμε πως ο Μιραλάς φέτος μετράει εννέα μόλις εμφανίσεις στην Premier League με αποτέλεσμα η θέση του βασικού στην εθνική Βελγίου να μην είναι δεδομένη.
Από εκεί και πέρα, τα χαρακτηριστικά του Μιραλάς είναι τέτοια που ταιριάζουν στον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και το σύστημα (4-3-3 και 4-4-2) που θέλει να εφαρμόσει στη Μίλαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου