Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Τελικά αποτελέσματα στη ΝΔ. Να σοβαρευτούν!

Πρώτο Λαχνό η Νέα Δημοκρατία
1 εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες euro (και πάνω)
404.078 ψηφοφόροι  Χ 3 Ευρώ ο κάθε ψήφος  = 1.212.234.00 Ευρώ.
Μετά μου λέει ο Γιώργος από το Λόγκα Νίκο να παίξω λαχεία.  Εδώ κύριε, ένα ντουρβά πεντακοσαευρώ.

Ανακοινώθηκαν αργά το βράδυ της Τρίτης τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών της ΝΔ για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο πρόεδροw της ΚΕΦΕ Γιάννης Τραγάκης τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:


Ευάγγελος Μεϊμαράκης: 39,8% (160.823 ψήφοι)

Κυριάκος Μητσοτάκης: 28,5% (115.162 ψήφοι)


Απόστολος Τζιτζικώστας: 20,3% (82.028 ψήφοι)


Άδωνις Γεωργιάδης: 11,4% (46.065 ψήφοι)


Ο κ. Τραγάκης απέδωσε την καθυστέρηση της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων (72 ώρες) σε ορισμένα, όπως είπε, τεχνικά ζητήματα.


«Μην ξεχνάτε ότι τρεις λειτουργίες έκανε η Επιτροπή μας: Έκανε τη λειτουργία των εφορευτικών επιτροπών, τη λειτουργία των Προέδρων, δηλαδή των δικαστικών για τις Εθνικές Εκλογές και την επιβεβαίωση που γίνεται από τα Πρωτοδικεία. Αυτός ήταν και ο λόγος για την καθυστέρηση» είπε.


Τέλος απηύθυνε κάλεσμα στους τουλάχιστον 400 χιλιάδες ψηφοφόρους του κόμματος να προσέλθουν εκ νέου στις κάλπες στις 10 Ιανουαρίου.


«Προσκαλώ, αλλά και παρακαλώ τους 400.000 και πλέον Νεοδημοκράτες που προσήλθαν στις κάλπες για να ασκήσουν το ανώτατο δημοκρατικό τους δικαίωμα, για την εκλογή Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, να το επαναλάβουν και στις 10 Ιανουαρίου 2016. Για να αποδείξουν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ ενωμένη και δυνατή για να ανταποκριθεί στον εθνικό της ρόλο σε μία δύσκολη συγκυρία για το καλό της χώρας» κατέληξε.


Κακά τα ψέματα αλλά με 400 χιλιάδες ψήφους σε γενικές εκλογές!!!   
Ε, η Νέα Δημοκρατία θα έβγαζε μερικούς βουλευτές περισσότερους από το ΠΑΣΟΚ!
Κύριοι "ηγέτες", και προπάντων ο "υπερόπτης" κ. Μεϊμαράκης με το χαβαλέ χαμόγελο του, βάλτε το κώλο σας κάτω και φτιάξτε προγράμματα για τον Ελληνικό Λαό, Για Την Ελλάδα.  
Αφουγκραστείτε  τα προβλήματα του λαού συνεργαστείτε με το λαό.  Πρέπει να πάνε φυλακή όλοι οι κλέφτες πολιτικοί και μη.  Διαφορετικά όχι μόνο θα είσαστε στην αντιπολίτευση αλλά θα διαλύστε τη Νέα Δημοκρατία.  Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνετε.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου