Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Στην αλυσίδα ΜΕΤΡΟ περνάνε τα σούπερ-μάρκετ Βερό

Στη αλυσίδα ΜΕΤΡΟ, συμφερόντων της οικογένειας Παντελιάδη, περνούν οι κεντρικές αποθήκες και το δίκτυο 180 καταστημάτων Βερόπουλος στην Ελλάδα.
Αυτό προβλέπει το προσύμφωνο που υπεγράφει ανάμεσα στις δυο εταιρείες σύμφωνα με το οποίο η οικογένεια Βερόπουλου κρατά τις δραστηριότητες σε Σκόπια και Σερβία.
Οπως ανακοινώθηκε η συμφωνία κατετέθη στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, δίνοντας τέλος σε ένα πολύμηνο σίριαλ.
Η συμφωνία αυτή διασφαλίζει με τον καλύτερο τρόπο τη βιωσιμότητα της Βερόπουλος, μιας ιστορικής ελληνικής εταιρείας με 4.500 εργαζόμενους.
Με τη συμφωνία αυτή, δημιουργείται ένας ισχυρός ελληνικός πόλος στην αγορά των super market, που μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά στην ενίσχυση του κλάδου του λιανεμπορίου τροφίμων που αναγνωρίζεται ως ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες της χώρας και σημαντικός πυλώνας της ελληνικής οικονομίας.
«Η συμφωνία αυτή στηρίζεται από δυο εταιρείες που μοιράζονται και υποστηρίζουν διαχρονικά μια κοινή αντίληψη για την ελληνικότητα. Μια κοινή φιλοσοφία που βασίζεται στον προσεκτικό σχεδιασμό, στον αδιαπραγμάτευτο επαγγελματισμό, στις ξεκάθαρες συνεργασίες και στο ειλικρινές ενδιαφέρον για τη μεγάλη οικογένεια των εργαζομένων μας. Σε αυτούς χρωστάμε την πορεία μας μέχρι σήμερα, σε αυτούς έχουμε υποχρέωση να κάνουμε ό,τι περνάει απ’ το χέρι μας για ένα καλύτερο αύριο», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Βερόπουλος, κ. Νίκος Βερόπουλος.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου