Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Βλάντιμιρ Πούτιν: «Ο Αλλάχ τιμώρησε τους Τούρκους στερώντας τους την κοινή λογική»


Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2015

PUTIN


Βολές κατά του Ταγίπ Ερντογάν και του Αχμέτ Νταβούτογλου έριξε ο Βλάντιμιρ Πούτιν κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
«Ο Αλλάχ τιμώρησε τους Τούρκους στερώντας τους την κοινή λογική», είπε ο Ρώσος πρόεδρος, σύμφωνα με το δίκτυο Sputnik.
Αναφερόμενος στην κατάρριψη ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους από τουρκικές δυνάμεις, τόνισε ότι, ακόμα και εάν το αεροσκάφος είχε παραβιάσει τα σύνορα της Τουρκίας, το θέμα θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί με διαφορετικό τρόπο.
«Δεν ξέρω γιατί το έκαναν. Οποιοδήποτε πρόβλημα, ακόμα και αυτό στο οποίο εμείς έχουμε κάνει λάθος, θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί με διαφορετικό τρόπο», είπε, προσθέτοντας ότι η Τουρκία θα μετανιώσει για αυτό το λάθος.
«Η Ρωσία δεν ξεχνά», είπε, προσθέτοντας ότι: «δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτήν τη συνέργεια με τους τρομοκράτες. Θα θεωρούμε πάντα την προδοτική ενέργεια ως μία από τις πλέον κακόβουλες πράξεις».
Ο κ. Πούτιν ανέφερε ότι η Ρωσία ήταν έτοιμη να συνεργαστεί με την Τουρκία σε οποιοδήποτε ευαίσθητο θέμα και ήταν έτοιμη να κάνει περισσότερα βήματα από ότι οι σύμμαχοι της Τουρκίας. Όπως είπε, είναι χρέος κάθε πολιτισμένης χώρας να συμμετέχει στην εξόντωση των τρομοκρατών.
Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι την Τετάρτη ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι έχει στα χέρια του στοιχεία που αποδεικνύουν την αγοραπωλησία πετρελαίου μεταξύ Τουρκίας και Ισλαμικού Κράτους. Επίσης, ξεχώρισε την τουρκική ηγεσία από τον «καλό και εργατικό τουρκικό λαό».
Πηγή: HuffPost 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου