Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Υποστηρίζει ότι πήγε στον παράδεισο και ότι υπάρχει Θεός
Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου, 2015

Ο Νευροχειρουργός του Χάρβαρντ και η μεταθανάτια εμπειρία του. 

ALEXANDER


Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε αναρωτηθεί εάν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο. Το τι κάνει δηλαδή η ψυχή ενός ανθρώπου και εάν αληθεύουν όλα αυτά που έχουμε ακούσει κατά καιρούς. Όχι όμως και ο Δρ. Εμπέν Αλεξάντερ, ο επιτυχημένος νευροχειρουργός του Χάρβαρντ ο οποίος έχει υποστηρίξει ότι είχε μία μεταθανάτια εμπειρία το 2008.
Ο Αλεξάντερ το 2008 έπεσε σε κώμα για επτά ημέρες, όταν νόσησε από βαριά μηνιγγίτιδα. Όταν συνήλθε από το κώμα άρχισε να περιγράφει τα όσα βίωσε όσο καιρό βρισκόταν σε κώμα. Όπως υποστήριξε είχε επισκεφτεί τον παράδεισο και είδε από κοντά όσα κατά καιρούς έχουμε ακούσει.
alexander
«Ο Θεός ήταν μια απέραντη παρουσία αγάπης, ήταν το όλον της αιωνιότητας και της υπαρκτής συνείδησης. Αλλά ήταν αυτή η σφαίρα κρυστάλλινου φωτός ο απαραίτητος μετασχηματιστής, σαν ένας μεταφραστής που ήταν απαραίτητος για να υπάρξει το Άπλετο Φως του Θείου και Απίστευτου», είχε σε συνέντευξή στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.
Έκτοτε ο ίδιος έχει δώσει ουκ ολίγες συνεντεύξεις και έχει περιγράψει τα όσα έζησε όσο καιρό βρισκόταν σε κώμα. Το βιβλίο του «Proof of Heaven», δηλαδή «Απόδειξη του Παραδείσου», περιέχει την μαρτυρία του για την μεταθανάτια εμπειρία του.
alexander
«..Γνωρίζω ότι πολλοί θα το αποδώσουν σε παραίσθηση, αλλά εγώ επιστημονικά αποδεικνύω ότι δεν ήταν ούτε όνειρο ούτε παραίσθηση, ούτε μυθοπλασίες, και προσωπικά γνωρίζω ότι Έχει συμβεί, αλλά Έξω από το Μυαλό μου», είχε δηλώσει στο ABC.
Πηγή wikipedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου