Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ στη θεατρική παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου «Θεέ μου τι σου κάναμε»

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, 2015

Στην ειδική πρεμιέρα εκτός από το πρωθυπουργικό ζεύγος και το Υπουργικό Συμβούλιο της κυβέρνησης, επιχειρηματίες και άλλοι επώνυμοι
Σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ στη θεατρική παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου «Θεέ μου τι σου κάναμε»
Τα στελέχη και οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ χειροκρότησαν θερμά τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα κατά την είσοδό τους στο θέατρο όπου δώθηκε ειδική πρεμιέρα στην παράσταση «Θεέ μου τι σου κάναμε» του Λάκη Λαζόπουλου.

Στην παράσταση ήταν κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης και το ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, η κυβερνητική εκπρόσωπος Ογλα Γεοβασίλη, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης μετά της συζύγου του. 

Εκτός από τα μέλη της κυβέρνησης και τους πολιτικούς, την παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου παρακολούθησαν ο πρόεδρος ομίλου DEMCO Δημήτρης Κοντομηνάς, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης, η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, ηΕλένη Μενεγάκη με τον αδελφό της Θοδωρή Μισόκαλο και η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου