Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Εκατοντάδες Ηλείοι στην Κεντρική Ομιλία στην Αθήνα στην ομιλία της Δρ. Διονυσίας Αυγερινοπούλου

AugerinopoulouAthina1
Παρασκευή, 27 Απριλίου, 2012

"Η Ελλάδα Μπορεί. Η Ηλεία Μπορεί". Με αυτή τη φράση ολοκλήρωσε την ομιλία της καταχειροκροτούμενη από εκατοντάδες Ηλείους που έσπευσαν να την συναντήσουν
η Βουλευτής Επικρατείας και Υποψήφια για το Νομό Ηλείας κα. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου στην εκδήλωση που αφιέρωσε χθες στους συμπατριώτες της που διαμένουν στην Αθήνα.
Κόντρα στο πολιτικό κλίμα των ημερών και επιβεβαιώνοντας τη θέρμη με την οποία στηρίζουν οι Ηλείοι την υποψήφια Βουλευτή του Νομού, συμπατριώτες όλων των ηλικιών είχαν σπεύσει από νωρίς σε κεντρική αίθουσα της πρωτεύουσας κοντά στην Ακρόπολη.
Η αίθουσα τελικά αποδείχθηκε μικρή και αρκετοί αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν την ομιλία της κας. Αυγερινοπούλου από τραπέζια έξω από τον χώρο, ενώ αρκετοί συναθροίζονταν όρθιοι. Χαρακτηριστικό του ενθουσιασμού που επικράτησε είναι ότι η Βουλευτής καθυστέρησε για τουλάχιστον 30 λεπτά να εισέλθει στο χώρο και να λάβει τον λόγο, καθώς από το πεζοδρόμιο ακόμη χαιρετούσε τους φίλους, που στηρίζουν την κάθοδό της στον πολιτικό στίβο της γενέτειράς της.
-Τη Βουλευτή προλόγισε ο πρώην Νομάρχης και στρατηγός εν αποστρατεία κ. Κωνσταντίνος Ευθυμιόπουλος, ενώ παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ήταν ο πρώην Υπουργός κ. Απόστολος Κράτσας, ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου κ. Βασίλης Σπανάκης, ο Πρόεδρος των Ελλήνων Ρομ κ. Γ. Χαλιλόπουλος, ο πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ Χαϊδαρίου Δ.Κρανίτης, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων, μέλη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.
Η Βουλευτής μίλησε επί ώρα για τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα και την αγαπημένη της Ηλεία και σημείωσε ότι ο Νομός χρειάζεται να ξαναβρεί το δρόμο προς την ανάπτυξη, ακολουθώντας το σχέδιο του Αντώνη Σαμαρά για την επανεκκίνηση της οικονομίας και τη στήριξη της κοινωνίας.
Η κα. Αυγερινοπούλου τόνισε ότι δεν έχουν αξιοποιηθεί ούτε κατ’ελάχιστον τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Νομού στον τουρισμό, τον πολιτισμό και την αγροτική οικονομία. Μίλησε για τις αλχημείες της κυβέρνησης στο Ταμείο Μολυβιάτη, την έλλειψη βασικών υποδομών, αλλά και σχεδίου αποκατάστασης των πυρόπληκτων περιοχών, καθώς και την απουσία πολιτικών προστασίας του περιβάλλοντος και αντιμετώπισης σοβαρών περιβαλλοντικών προβλημάτων.
Η Βουλευτής ανήγγειλε την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει για την ίδρυση Μονάδας Περιφερειακής Περίθαλψης σε συνεργασία με το Ιδρυμα "Τζένη Καρέζη", αλλά και τις έως σήμερα ενέργειές της για την προώθηση όλων εκείνων των πολιτικών, που θα βοηθήσουν την Ηλεία να καταφέρει να βρει ξανά το δρόμο της ανάπτυξης.
Να σημειώσουμε ότι η Δρ. Αυγερινοπούλου είναι επίτιμο μέλος του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης για τη δράση της για θέματα του περιβάλλοντος.  Της ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου