Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Πανηλειακού Συλλόγου

Τετάρτη, 25 Απριλίου, 2012

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στη Βοστώνη η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανηλειακού Συλλόγου όπου συζητήθηκαν τα κάτωθι θέματα:
  1. Το Συνέδριο της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής & Καναδά που θα γίνει το Σάββατο, 26 Μαΐου, 2012 στο Τορόντο του Καναδά. Εδώ συζητήθηκαν για αρκετή ώρα η αδράνεια του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΑΚ. Αποφασίστηκε να σταλεί γράμμα στην ΠΟΑΚ και να ζητηθούν όπως σταλούν τα πρακτικά του τελευταίου συνεδρίου που έγινε στην Νέα Ιερσέη. Να σημειωθεί ότι η Γραμματέας του Συνεδρίου κ. Θεοδώρα Χρονοπούλου παρέδωσε το υλικό και ηχογραφημένες κασέτες στην Ομοσπονδία και τα πρακτικά έπρεπε να έχουν σταλεί στους Συλλόγους εντός τριών μηνών από την διεξαγωγή του Συνεδρίου (Μάϊος 2010).
  2. Θα σταλεί επιστολή εντός της εβδομάδος σε όλα τα μέλη του Συλλόγου με αίτηση για την συμμετοχή αντιπροσώπων στο Συνέδριο της Πανηλειακής Ομοσπονδίας.
  3. Στα οικονομικά α) έγινε αναφορά σε επιταγή που έχει δώσει ο Σύλλογος των Ηλείων της Βοστώνης στην ΠΟΑΚ και θα έπρεπε η επιταγή να έχει επιστραφεί στο Σύλλογο. β) Η προσφρορά του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης προς την Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας για την ενίσχυση της παρελάσεως του 2012 (η επιταγή εδόθη στις 4 Απριλίου)  "δια χειρός" αλλά δεν συμπεριελήφθη στον κατάλογο που παρουσιάστηκε στον επίσημο δείπνο το περασμένο Σάββατο.
  4. Και άλλα.

    Να σημειωθεί ότι η κ. Χρονοπούλου και ο εορτάζων κ. Γεώργιος Παναγουλόπουλος είχαν φέρει γλυκίσματα αναψυκτικά και καφέ για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου