Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Στα πέναλτι η Μπάγερν «λύγισε» τη Ρεάλ

Πέμπτη, 26 Απριλίου, 2012
Και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Champions League.

Η ατσάλινη Μπάγερν έμεινε όρθια απέναντι στη Ρεάλ, ξεπέρασε το σοκ των δυο γκολ στο πρώτο τέταρτο και πήρε στα πέναλτι (3-1) την πρόκριση που άξιζε από την κανονική διάρκεια του ματς (2-1). Το σουτ του Ράμος «στα πουλιά» και οι επεμβάσεις του Νόιερ στις εκτελέσεις Ρονάλντο και Κακά έστειλαν τους Βαυαρούς να διεκδικήσουν στην έδρα τους την πέμπτη κούπα της ιστορίας τους.
Σε ένα πρώτο ημίχρονο με φρενήρη ρυθμό, η «βασίλισσα» ήταν πιο αποτελεσματική και κατάφερε να φτάσει στο 2-0 νωρίς. Η ομάδα του Χάινκες όμως δεν επηρεάστηκε λεπτό. Έχοντας τον Ριμπερί σε εξαιρετική βραδιά, πήρε το κέντρο, έπαιξε με πάθος, δύναμη και ξεκάθαρα επιθετικό προσανατολισμό και έτσι κατάφερε να πετύχει το τέρμα που αναζητούσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρόμπεν.
Είχε συντριπτική κατοχή και πιο κλασικές ευκαιρίες από την ομάδα του Μουρίνιο για γκολ αλλά δεν το πέτυχε. Ωστόσο, κρατούσε στα χέρια της αυτό που ήθελε. «Πάγωσε» στο δεύτερο μέρος τον ρυθμό και έφτασε το ματς στην διαδικασία των πέναλτι όπου και πήρε την πρόκριση.
Μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Τσέλσι, ήρθε και η Μπάγερν να αφήσει εκτός τελικού του Champions League το άλλο μεγάλο φαβορί, τη Ρεάλ Μαδρίτης και να πάρει την… θέση της μέσα στο «σπίτι» της όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας της 19ης Μαΐου.
Πηγή: sport-fm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου