Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Στρος - Καν: «Με κυνήγησαν οι κύκλοι του Σαρκοζί»

Στρος - Καν: «Με κυνήγησαν οι κύκλοι του Σαρκοζί»Σάββατο, 28 Απριλίου, 2012
Ο πάλαι ποτέ πιθανότερος αντίπαλος του Γάλλου πρόεδουμ σπάει τη σιωπή του

Πολιτικοί αντίπαλοι που συνδέονται με το κόμμα του Νικολά Σαρκοζί φρόντισαν να δώσουν μεγάλες διαστάσεις στην δικαστική διερεύνηση του περιστατικού με την καμαριέρα ώστε να καταστραφεί η υποψηφιότητα του, λέει στον Guardian ο Ντομινίκ Στρος-Καν.
Είναι η πρώτη ίσως φορά που ο Γάλλος πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, ο οποίος θεωρούνταν το φαβορί των Σοσιαλιστών έναντι του Νικολά Σαρκοζί, αναφέρεται τόσο ανοιχτά σε μία οργανωμένη προσπάθεια εναντίον του.
Όπως επισημάνει το ίδιο το περιστατικό με την καμαριέρα δεν ήταν στημένο αλλά η αποδόμηση της εικόνας του μετά την σύλληψη και τη δικαστική διερεύνηση των πρώτων ημερών ήταν ενορχηστρωμένη από τους αντιπάλους του. Η κλιμάκωση των γεγονότων «διαμορφώθηκε από ανθρώπους με πολιτική ατζέντα» και ότι ήταν «περισσότερο και από απλή σύμπτωση».
Προσθέτει ότι παρακολουθούνταν για ημέρες πριν το περιστατικό από πράκτορες και λέει ότι άτομα που συνδέονται με τον Σαρκοζί παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα για ν βεβαιωθούν ότι η Ντιαλό πήγε στην αστυνομία να καταγγείλει το γεγονός.
«Ίσως ήμουν πολιτικά αφελής, αλλά απλά δεν πίστευα ότι θα πήγαιναν τόσο μακρία» είπε σε δημοσιογράφο που ερεύνησε την υπόθεση.

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου