Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Αποδοκιμασίες κατά Βενιζέλου στην Πάτρα


Κυριακή, 29 Απριλίου, 2012
Ένταση επικράτησε πριν την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Πάτρα. στο γήπεδο της Ε.Α.Π. Πολίτες αποδοκίμασαν τόσο τον ίδιο όσο και οπαδούς του ΠΑΣΟΚ
Παραλίγο να ξεφύγει η κατάσταση στην Πάτρα, πριν την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, καθώς συγκεντρωμένοι πολίτες αποδοκίμασαν τον ίδιον αλλά και οπαδούς του.
Ωστόσο, η αστυνομία με την ισχυρή της παρουσία εμπόδισε τους διαμαρτυρόμενους να έρθουν σε επαφή είτε με τον κ. Βενιζέλο είτε με οπαδούς του ΠΑΣΟΚ.
Στη συνέχεια οι άνθρωποι αυτοί απομονώθηκαν. Αυτά τα στοιχεία δίνει η αστυνομία.
Όμως, σύμφωνα με άλλες αλλά ανεπιβεβαίωτες πηγές, ένταση υπήρξε και κατά την αποχώρηση του κ. Βενιζέλου, με κάποιον πολίτη να προσπαθεί να προπηλακίσει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, γεγονός το οποίο όμως αποτράπηκε από άνδρες της ασφάλειάς του.
Οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν αποκαλώντας κλέφτες όσους αποχωρούσαν. Να επισημανθεί πάντως ότι από την ΕΛΑΣ δεν επιβεβαιώνεται το γεγονός αυτό.

Η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ
"Στο εσωτερικό της παράταξής μας βρίσκεται το "κλειδί'' των εκλογών της 6ης Μαΐου.
Καταλαβαίνω την δυσαρέσκεια των οπαδών μας, τους καλώ να σκεφθούν ώριμα, καλώ όσους διαψεύστηκαν το 2009, να ασκούν την κριτική τους, αλλά να συσπειρωθούν στην εθνική μας προσπάθεια".
Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε ομιλία του στην Πάτρα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπήρξε ιδιαίτερα επικριτικός για τις δυνάμεις που προτείνουν μια πορεία εκτός ΕΕ και ευρώ, δηλαδή το ΚΚΕ αλλά και τη Χρυσή Αυγή, ενώ ήταν ιδιαίτερα οξύς και απέναντι στον Αλ. Τσίπρα, λέγοντας ότι γι' αυτά που λέει, "εμείς πήραμε το ρίσκο και αφαιρέσαμε 106 δισεκατομμύρια ευρώ από το δημόσιο χρέος".
Στη συνέχεια είπε ότι η κυβέρνηση αναγκάστηκε να πάρει τα μέτρα που πήρε, πικραίνοντας τον λαό, αλλά, όπως σημείωσε "έπρεπε να προστατεύσουμε το έθνος» και πρόσθεσε ότι μπορούσαμε «να αποδράσουμε εύκολα με εκλογές νωρίτερα, όπως ο κ. Καραμανλής», αλλά καταφέραμε να «διαμορφώσουμε ένα διαφορετικό πλαίσιο για την χώρα".
Τέλος, ήταν άκρως επικριτικός για τους κ.κ. Αντ. Σαμαρά και Κ. Καραμανλή που δεν "είπαν ούτε μια λέξη" για όσα συνέβησαν την περίοδο 2004-2009, "τα έξι από τα δέκα χρόνια που είμαστε στο ευρώ", ενώ επικρίνοντας τον κ. Σαμαρά για την στάση του στο θέμα του ντιμπέιτ, τον κάλεσε "για μια τηλεοπτική συζήτηση μαζί του".
Πηγή: news 247, Στέλιος Μπαμιατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου