Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Η paneliakos.com δώδεκα χρόνια

12 Χρόνια

Paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου του 2009 ανοίξαμε την ιστοσελίδα μας paneliakos.com Από τότε πέρασαν 12 χρόνια και μέσα από ΝΕΑ,  ΠΑΛΙΑ και ενδιαφέροντα, κάνουμε "παρέα" σε αναγνώστες από διάφορα μέρη του κόσμου. 

Έχουμε γίνει καθημερινή συντροφιά και σας ευχαριστούμε.  Συστήστε τo paneliakos.com και σε άλλους κοντά και μακριά.  

Η Google μας ενημερώνει ότι διαβάζουν την ιστοσελίδα μας σε πολλά κράτη, ακόμα σε πλοία και αεροπλάνα.  Φτάσαμε στα δυόμιση εκατομμύρια hits!  

Στο χρονικό διάστημα που πέρασε έφυγαν πολλοί άνθρωποι, ήρθαν άλλοι, συνέβησαν τόσα και τόσα… καλά και άσχημα...

Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα γνωρίσαμε και μας γνώρισαν Έλληνες και Ελληνίδες αλλά και άνθρωποι άλλων εθνικοτήτων, αφού η σελίδα σε μόλις ένα δευτερόλεπτο μεταφράζετε σε άλλες γλώσσες και μας διαβάζουν σε 112 διαφορετικές γλώσσες!!! 

Η προσπάθεια μας συνεχίζετε και σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες και συνεργάτριες. 

Εάν έχετε κάτι που θέλετε να βάλουμε στην ιστοσελίδα μας, όπως, νέα, ενημέρωση, ανέκδοτα και οτιδήποτε άλλο, στείλε μας το γραπτό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 

paneliakos@aol.com  

Λαβαίνουμε πολλά μηνύματα τα οποία δεν τα βάζουμε στην ιστοσελίδα για πολλούς και διαφόρους λόγους και μερικοί από αυτούς είναι:  Ανθελληνικοί, αντιπαραθέσεις, κομματικοποιήσεις, βλάσφημοι, εναντίον των ιδανικών του Ελληνισμού, και άλλα…

Εάν θέλετε να κάνετε παράπονα για την ιστοσελίδα μας… μη ξεχνάτε ότι το dead line was yesterday, (η τελευταία προθεσμία ήταν χθες)!

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και συμπαράσταση. 

Σας ευχόμαστε Υγεία και Ευτυχία.

Καλά Χριστούγεννα και τη Νέα Χρονιά, 2022, οι επιθυμίες σας να γίνουν πραγματικότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου