Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 65-84 – Θρυλικό πάρτι…Χριστουγέννων

Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου, 2021

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος από τον Παναθηναϊκό, δεν έχασε σε κανένα σημείο του αγώνα το προβάδισμα και πήρε ένα πολύ σημαντικό διπλό (65-84) για τη συνέχεια του στην EuroLeague. Στο 12-5 έκλεισαν τον πρώτο γύρο οι ερυθρόλευκοι, στο 4-13 οι πράσινοι

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 65-84 – Θρυλικό πάρτι…Χριστουγέννων | tovima.gr

Ο Ολυμπιακός έκανε Χριστουγεννιάτικο πάρτι στο ΟΑΚΑ επικρατώντας επί του Παναθηναϊκού με 84-65 για τη 17η αγωνιστική της EuroLeague. Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι από το πρώτο λεπτό του αγώνα και με εξαίρεση το κακό για αυτούς τρίτο δεκάλεπτο, κυριάρχησαν στο παρκέ και έδωσαν μάλιστα και διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του, πετυχαίνοντας 30 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε εντυπωσιακά τον πρώτο γύρο στη διοργάνωση, εδραιώνοντας τη θέση του στην τετράδα και με το 12-5 βρίσκεται πίσω μόνο από τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να επαναλάβει ό,τι και στο ΣΕΦ για τη Basket League και έτσι παρέμεινε στα χαμηλά πατώματα με 4-13.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου