Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Θετικός στον κορονοϊό ο Χιου Τζάκμαν: Ακυρώνονται παραστάσεις στο Μπρόντγουεϊ λόγω πανδημίας

  Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου, 2021

Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη θεατρική Νέα Υόρκη.

BRUCE GLIKAS VIA GETTY IMAGES
Η μαρκίζα του The Winter Garden Theater (Photo by Bruce Glikas/Getty Images)

Η παραγωγή του μιούζικαλ «The Music Man» στο Μπρόντγουεϊ ανακοίνωσε την ακύρωση των παραστάσεων μέχρι την 1η Ιανουαρίου, καθώς ο πρωταγωνιστής του Χιου Τζάκμαν διαγνώστηκε θετικός στον COVID-19.

Ο Τζάκμαν μοιράστηκε την είδηση μέσω Instagram την Τρίτη. «Ήθελα να μάθετε από εμένα ότι βγήκα θετικός σήμερα το πρωί στον COVID. Τα συμπτώματά μου μοιάζουν με του κρυολογήματος -έχω πονόλαιμο και λίγη καταρροή», είπε ο ηθοποιός σε ένα βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων. «Αλλά είμαι καλά και θα κάνω ό,τι μπορώ για να αναρρώσω το συντομότερο δυνατό και να επιστρέψω στη σκηνή».

Οι παραστάσεις στο Winter Garden Theatre θα συνεχιστούν στις 2 Ιανουαρίου, αν και ο Τζάκμαν θα ανέβει ξανά στη σκηνή στις 6 Ιανουαρίου.

Το πολυαναμενόμενο revival που επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2020 προτού η πανδημία κλείσει το Μπρόντγουεϊ για μήνες, σήκωσε αυλαία τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, ωστόσο αναγκάστηκε να προχωρήσει μέσα στις γιορτές σε ακυρώσεις. Η επίσημη πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη στις 10 Φεβρουαρίου. 

Ο Χιου Τζάκμαν διαγνώστηκε θετικός λίγες ημέρες μετά τη συμπρωταγωνίστρια του, Σάτον Φόστερ, που επιβεβαίωσε ότι ήταν θετική στον COVID-19 την παραμονή των Χριστουγέννων με ανάρτηση στο Instagram (δεν είχε παίξει στην παράσταση της 23ης Δεκεμβρίου). Η Φόστερ θα επιστρέψει στη σκηνή στις 2 Ιανουαρίου. 

Το μιούζικαλ «The Music Man», που θεωρείται μία από τις «πιο καυτές παραστάσεις» της θεατρικής Νέας Υόρκης, δεν είναι η μοναδική παραγωγή του Μπρόντγουεϊ που αναγκάστηκε να προχωρήσει σε ακυρώσεις μέσα στις γιορτές λόγω κρουσμάτων, παρότι ηθοποιοί και εργαζόμενοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Μεταξύ αυτών οι παραστάσεις «Aladdin», «Mrs. Doubtfire», «Hamilton» και «The Lion King», ενώ άλλες παραγωγές όπως το «Ain’t Too Proud», το «Jagged Little Pill» και το «Waitress» κατέβασαν ή κατεβάζουν πρόωρα αυλαία, καθώς καταγράφεται πτώση εισιτηρίων λόγω πανδημίας. 

Χιλιάδες ηθοποιοί, χορευτές, μουσικοί και τεχνικοί βρέθηκαν χωρίς δουλειά, όταν τα θέατρα του Μπρόντγουεϊ έκλεισαν τον Μάρτιο του 2020 -τελικά, για 18 μήνες

Με πληροφορίες από Hollywood ReporterEWVariety

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου