Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Παραδόθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος (vids)

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου, 2021

Παραδόθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος (vids)
Μαζί με τον δικηγόρο του πήγε στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, ύστερα από τη μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του για αναρτήσεις βίντεο σε πορνογραφικά σάιτ, κόρης οικογενειακών φίλων του.

Στο αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, συνοδεία του δικηγόρου του, προκειμένου να παραδοθεί, ύστερα από τη μήνυση που κατέθεσε κόρη οικογενειακών του φίλων, η οποία είδε (και) δικά της βίντεο αναρτημένα σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου.

Μετά την μήνυση που κατατέθηκε, ήταν θέμα χρόνου να συλληφθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ωστόσο γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (22/12) βγήκε από το σπίτι του, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης και πήγε να παραδοθεί.

Από κει και πέρα, ο δικηγόρος της κοπέλας που άσκησε τη μήνυση, Απόστολος Λύτρας, ανέφερε μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, πως «άλλα επτά παράνομα βίντεο με ισάριθμες κοπέλες υπάρχουν στο διαδίκτυο και σχετίζονται με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου