Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Ιταλία: “Οι αντιεμβολιαστές αθλητές δεν θα αγωνιστούν ξανά φέτος”

 Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου, 2021

Ο αναπληρωτής γραμματέας υγείας της Ιταλίας, Αντρέα Κόστα ανέφερε πως θα απαγορευθεί στους αντιεμβολιαστές αθλητές να αγωνιστούν ξανά φέτος.

Η Ιταλία αναμένεται να τηρήσει σκληρή στάση όσον αφορά τους αντιεμβολιαστές αθλητές, κρατώντας ουσιαστικά μακριά από την δράση. Ειδικότερα, ο αναπληρωτής γραμματέας υγείας Αντρέα Κόστα δήλωσε τα εξής στο ράδιο Punto Nuovo: «Οι αντιεμβολιαστές αθλητές δεν θα επιτραπεί να αγωνιστούν ξανά αυτήν τη σεζόν. Η πανδημία είναι μια πολύ δυναμική περίσταση και δεν μπορούμε να αντέξουμε τη σπατάλη όλων των θυσιών που έχουμε κάνει τα τελευταία δύο χρόνια. Πήραμε μια σαφή γραμμή με αυτόν το διαχωρισμό όσων έχουν εμβολιαστεί και όσων έχουν αποφασίσει κατά του εμβολιασμού. Ας μην ξεχνάμε ότι οκτώ στα δέκα κρεβάτια των ΜΕΘ καταλαμβάνονται από ανεμβολίαστους».

Δεν έχει διευκρινιστεί το αν το μέτρο θα αφορά και τις ομάδες και τους παίκτες που θα έρχονται από το εξωτερικό για τις διεθνείς διοργανώσεις. Παράλληλα, αλλαγές θα υπάρχουν και στην προσέλευση στα γήπεδα, καθώς πλέον η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε εκείνους που έχουν κάνει το εμβόλιο ή έχουν το πιστοποιητικό νόσησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου