Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Συνεχίζεται η καραντίνα στο Ημερήσιο Ελληνικό Σχολείο του Lowell

  Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου, 2021

Έχουμε πάρει πολλά μηνύματα για τα παιδάκια από το Ημερήσιο Ελληνικό Σχολείο του Lowell που πήγαν να πουν τα κάλαντα και μετά τέθηκαν σε καραντίνα γιατί σύμφωνα με πληροφορίες μας η πρέσβης της Ελλάδας βρέθηκε θετική στον κορωναϊό.  Από την Δευτέρα το Σχολείο είναι κλειστό, αφού 24 παιδιά πήγαν να πουν τα κάλαντα στην πρέσβη της Ελλάδας στο Ελληνικό Προξενείο της Βοστώνης.

Για να λέμε τα σύκα–σύκα και τη σκάφη–σκάφη.  Αυτό μπορεί να συμβεί σε κάθε εκδήλωση και στον καθένα.  Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τη ζωή λόγω του covid – 19 απλά πρέπει να παίρνουμε τα μέτρα που λένε οι ιδικοί.  

Τα ερωτήματα είναι ότι οι υπεύθυνοι του Σχολείου είναι επιλεκτικοί που θα πάνε τα παιδιά!  Στο πρόσφατο παρελθόν δήλωσαν ότι λόγω κορωναϊού δεν θα πάνε στην εκδήλωση για την 28 Οκτωβρίου στο Mαλιώτειο!   Άραγε βαριόντουσαν;

Όσο για την κ. πρέσβη της Ελλάδας, αφού ήρθε από την Ουάσιγκτον γιατί δεν πήγε η χάρη της να δει το Ημερήσιο Ελληνικό Σχολείο και να δει με τα μάτια της πως κρατιέται με τα χίλια βάσανα το αρχαιότερο Ελληνικό Σχολείο των ΗΠΑ;   Ελπίζουμε ότι θα το κάνει στο μέλλον.  Να δούμε.

Στα χαρτιά, ότι έχουμε σχολεία, είναι καλά αλλά χρειάζεται περισσότερο εδιαφέρον από όλους, και βοήθεια, ουσιαστική βοήθεια.  

Και όταν λέμε όλους, εννοούμε ΟΛΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου