Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Διόδια – Ανατιμήσεις σε Ολυμπία Οδό και Αυτοκινητόδρομο Μορέας – Οι νέες τιμές [πίνακες] Ακριβότερα θα πληρώνουν τα διόδια οι οδηγοί από 1η Ιανουαρίου 2022

 Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου, 2021

Αυξάνεται κατά 0,10 και σε ορισμένες περιπτώσεις κατά 0,20 ευρώ το αντίτιμο των διοδίων στην Ολυμπία Οδό από την Πρωτοχρονιά, βάσει της προσυμφωνημένης τιμαριθμικής αναπροσαρμογής.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου 2021 προς Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022 αναπροσαρμόζονται τα διόδια βάσει του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή του Σεπτεμβρίου 2021.


 

Σημειώνεται ότι για τους συνδρομητές ΟΛΥΜΠΙΑ PASS των οχημάτων κατηγορίας 2, 3 και 4, οι επιστροφές από το χιλιομετρικό σύστημα Hybrid, με το οποίο οι οδηγοί πληρώνουν ανάλογα με τα χιλιόμετρα που έχουν κάνει, διαμορφώνονται αντίστοιχα.

Αυτοκινητόδρομος Μορέας

Αυξήσεις σε ορισμένους σταθμούς διοδίων ανακοίνωσε και η εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Μορέας για την διαδρομή Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα/Σπάρτη, από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου 2021 προς Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022 (ώρα 00:00 της 1/1/2022), με βάση τα προβλεπόμενα από τη Σύμβαση Παραχώρησης του Έργου.

Οι χρεώσεις στους σταθμούς διοδίων του αυτοκινητόδρομου αναπροσαρμόζονται τιμαριθμικά για το έτος 2022.

Ακολουθήστε τοστοGoog Newsκαι μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου