Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Με καθαρό προβάδισμα ο Ανδρουλάκης απέναντι στον Παπανδρέου

 Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021

Η κάθοδος του Γεωργάκη κόστισε στον Ανδρέα Λοβέρδο

Πληροφορίες μας λένε ότι πάγωσε το επιτελείο του Γιωργάκη με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Λοβέρδος: Συνεχίζω δυνατά με σεμνότητα και ενότητα

«Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν στη γιορτή της Δημοκρατίας. Το ΠΑΣΟΚ έχει μέλλον. Συνεχίζω δυνατά με σεμνότητα και ενότητα», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Με παρακαταθήκη νίκης ο ευρωβουλευτής στον β΄γύρο απέναντι στον πρώην πρωθυπουργό - Τρίτος ο Ανδρέας Λοβέρδος - Υπεράνω των προσδοκιών και της Χαρ. Τρικούπη η συμμετοχή που άγγιξε τις 268.000

Με παρακαταθήκη μια καθαρή επικράτηση μπαίνει στον δεύτερο γύρο για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης, έχοντας απέναντί του τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο ευρωβουλευτής συγκεντρώνοντας (στο 91,49% της ενσωμάτωσης) ποσοστό 37% είναι το ακλόνητο φαβορί ενόψει της επόμενης Κυριακής, με τον πρώην πρωθυπουργό να φτάνει στο 27,82% και τον Ανδρέα Λοβέρδο να μένει τρίτο με 25.99%.

Την τέταρτη θέση έχει κλειδώσει ο Παύλος Χρηστίδης με 3,25%, ενώ καταγράφεται ισοπαλία μεταξύ Χάρη Καστανίδη και Παύλου Γερουλάνου (2,97 έκαστος).

Ο κ. Ανδρουλάκης στις πρώτες του δηλώσεις δεσμεύτηκε για «πολιτική αυτονομία και ανανέωση». «Σας καλώ στη μάχη της επόμενης Κυριακής. Αποφασίζουμε για το μέλλον και την πορεία της παράταξης», είπε από την πλευρά του ο κ. Παπανδρέου, ενώ ο κ. Λοβέρδος, έξω από τη Χαρ. Τρικούπη, ανέφερε: «Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη έχει μέλλον. Συνεχίζω δυνατά με σεμνότητα και ενότητα».

Σημαντική παρακαταθήκη για το ΚΙΝΑΛ, οι περίπου 268.000 ψήφοι, που σηματοδοτούν μια μαζικότατη συμμετοχή, πάνω και από τις προσδοκίες που εκφράζονταν όλες αυτές τις μέρες από τη Χαρ. Τρικούπη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου