Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Η Ρίτα Γουίλσον πρωταγωνιστεί και τραγουδά στο «Love Is Love Is Love»

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου, 2021

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ. Η Ρίτα Γουίλσον ερμηνεύει το θεματικό τραγούδι για την ταινία «Love Is Love Is Love», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η Γουίλσον υποδύεται τη Μέρι Κέι, επίδοξη τραγουδίστρια που τραγουδά το «Because Love» στο γεύμα στη μνήμη της φίλης της, Κλερ.

«Ο χαρακτήρας που υποδύομαι δεν ηχογράφησε ποτέ άλμπουμ» εξήγησε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός και κινηματογραφική παραγωγός.

Η Ρίτα Γουίλσον και η Ροζάνα Αρκέτ όχι μόνο μοιράζονταν το ίδιο δωμάτιο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας τους ταινίας, αλλά δημιούργησαν επίσης «όμορφες» τελετουργίες για να συμμετάσχουν οι συμπρωταγωνίστριές τους πριν από τις συναισθηματικές σκηνές.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία της Έλενορ Κόπολα η ταινία «Love Is Love Is Love» αφηγείται τρεις ιστορίες που εξερευνούν την αγάπη, τη δέσμευση και την πίστη μεταξύ ζευγαριών και φίλων. Στην τελευταία ιστορία της ταινίας, μια νεαρή γυναίκα (Μάγια Καζάν) που έχασε πρόσφατα τη μητέρα της συγκεντρώνει μια ομάδα φίλων της μητέρας της (συμπεριλαμβανομένων των Σίμπιλ Σέπερντ, Ρίτα Γουίλσον και Ροζάνα Αρκέτ) για να μοιραστούν αναμνήσεις. Προς μεγάλη της έκπληξη, μαθαίνει πολλά για την προσωπικότητα της μητέρας της μέσα από ειλικρινείς, βαθιές και εκπληκτικές αποκαλύψεις.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου