Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Βίαιο επεισόδιο με ομογενείς τραγουδίστριες στο εστιατόριο «Διόνυσος»

 Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε η γνωστή ομογενής ερμηνεύτρια, Ειρήνη Τσαπέλα (Rena Tsapelas), αξιώνοντας αποζημίωση από την συνάδελφό της, Ρένα Ανδρέου (Rena Andreou), αλλά και το εστιατόριο «Διόνυσος», που βρίσκεται στην περιοχή Ντίτμαρς, με αφορμή ένα επεισόδιο μεταξύ των δυο καλλιτεχνών, που πήρε διαστάσεις και οδηγήθηκε σε σύρραξη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσίευσε η ιστοσελίδα Patch.com, η Τσαπέλα -που αναφέρεται εσφαλμένα ως «Tasapalas»- ισχυρίζεται στην μήνυση ότι υπέστη ξυλοδαρμό από την Ανδρέου, με αφορμή μια λεκτική διαμάχη που είχαν μεταξύ τους, αμέσως μετά την κοινή τους εμφάνιση στον «Διόνυσο», τα ξημερώματα της 23ης Οκτωβρίου.

Η Ρένα Ανδρέου, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η Τσαπέλα, «της επιτέθηκε χωρίς σοβαρό λόγο» και πως «το περιστατικό αυτό της έχει προκαλέσει τεράστιο σοκ», με αποτέλεσμα «να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στα επαγγελματικά της καθήκοντα», ζητώντας οικονομική αποζημίωση τόσο από την συνάδελφό της όσο και από το εστιατόριο.

Ο «Εθνικός Κήρυκας» («Ε.Κ.») προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία τόσο με την Ρένα Ανδρέου, όσο και με την Ειρήνη Τσαπέλα, αλλά μέχρι την ώρα έκδοσης της εφημερίδας, οι προσπάθειες είχαν αποβεί άκαρπες. Άνθρωπος του περιβάλλοντος της Ανδρέου, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, υποστηρίξει ότι «τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν είναι ανακριβή και το περιστατικό δεν εξελίχθηκε όπως το παραθέτει η καταγγέλλουσα».

Απευθυνόμενος στο εστιατόριο «Διόνυσος», ο «Ε.Κ.» έλαβε την απάντηση πως πρόκειται για «μια προσωπική διένεξη μεταξύ των δυο ερμηνευτριών».

«Η επιχείρηση δεν έχει καμία εμπλοκή. Ήταν μια προσωπική διαμάχη μεταξύ των δυο ερμηνευτριών που κακώς πήρε αυτή την διάσταση. Καταδικάζουμε το γεγονός και το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι να διακόψουμε την συνεργασία και με τις δυο. Λειτουργούμε τόσα χρόνια και η Ομογένεια γνωρίζει πως προσέχουμε ιδιαιτέρως και δεν υπάρχουν φασαρίες στο μαγαζί μας, το οποίο την στιγμή του περιστατικού ήταν κλειστό», ανέφερε εκπρόσωπος της επιχείρησης.

Η δημοσιοποίηση του περιστατικού προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, καθώς πρόκειται για δυο ερμηνεύτριες αγαπητές στην ελληνοαμερικανική κοινότητα, ενώ η Ρένα Τσαπέλα είναι κόρη της γνωστής μουσικής παραγωγού και επίσης ερμηνεύτριας, Αφροδίτης Ντάνιελ.

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου