Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Χριστουγεννιάτικη συναυλία στη Βοστώνη

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου, 2021

ΒΟΣΤΩΝΗ. Η Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας σε συνεργασία από κοινού με το Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο διοργανώνουν από κοινού Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στο αμφιθέατρο του Μαλιωτείου Κέντρου την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου από τις 5 έως τις 7 η ώρα το εσπέρας.

Πρόκειται για ένα Εορταστικό Πρόγραμμα για όλη την Οικογένεια με ελεύθερη είσοδο, αλλά με περιορισμό θέσεων για την αυτοπρόσωπη παρουσία λόγω της πανδημίας καθότι θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα από την πολιτεία της Μασαχουσέτης. Θα ακολουθήσει δεξίωση για όλους. Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση EVENTS@hchc.edu ή να παρακολουθήσουν τη μουσική εκδήλωση στο διαδίκτυο στην εξής διεύθυνση: Https://youtu.be/ct9cwyq2rpk

Σε δηλώσεις του στον «Εθνικό Κήρυκα» ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βασίλης Καυκάς είπε ότι «την Κυριακή ο Ελληνισμός της Βοστώνης και απανταχού της Γης θα έχει την ευκαιρία να συνεορτάσει μαζί μας με το Χριστουγεννιάτικο Κονσέρτο που γίνεται σε Συνεργασία της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων και του Μαλιωτείου Πολιτιστικού Κέντρου».

Μέρος του εσωτερικού του Μαλιωτείου Πολιτιστικού Κέντρου. Ολόκληρο το κτίριο έχει ανακαινιστεί.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΛΙΩΤΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ

Εξήγησε ότι «η εκδήλωση θα έχει πλούσιο Θρησκευτικό και Πολιτιστικό πρόγραμμα. Ηδη ο αριθμός των δια ζώσης (προσωπική παρουσία) έχει κλείσει οπότε μόνο από το διαδίκτυο σε ζωντανή μετάδοση (live stream) αλλά και σε επανάληψη, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Https://Youtu.be/ct9cwyo2rpk μπορούν να παρακολουθήσουν σε όλη την υφήλιο αυτό το ωραίο πρόγραμμα για τα Χριστούγεννα».

Ο κ. Καυκάς επισήμανε πως «έχουν περάσει δύο χρόνια από την ώρα που ο κορωνοϊός μπήκε και άρχισε να κυριαρχεί στη ζωή μας κι έχει προκαλέσει πολύ πόνο αφού ασθένησαν και χάθηκαν εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές. Οπως σε όλο τον κόσμο έτσι και στη Βοστώνη πρέπει να συνεχίσουμε με κάθε πρόληψη όπως λένε και οι ειδικοί, αλλά από την άλλη μεριά πρέπει να αναπτερώσουμε το ηθικό και να συνεχίσουμε τη ζωή μας με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε, και η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε μέσω της γιορτής αυτής».

Είπε ακόμα, πως «εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης ευχαριστούμε το Ελληνικό Κολέγιο και το Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο για τη συνεργασία, όπως ευχαριστούμε τους χορηγούς και όλους και όλες που συμμετέχουν. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο, Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχία και Υγεία. Καλή συνέχεια».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου